Zoek Alle vacatures

Succesvolle workshop REEF recruitment

Door: REEF / 05 april 2017 / REEF recruitment

Training sterke vacaturesVanuit REEF recruitment organiseert Manon Vos, accountmanager REEF recruitment, een reeks van drie workshops. De eerste workshop, ‘Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten’ was al een groot succes. “Goed dat deze workshop werd gegeven door een deskundige op het gebied van communicatie. Dit geeft inzicht op heel ander vlak.” Aldus een van de deelnemers.

De eerstvolgende workshop, ‘Hoe vergroot u het netwerk snel en effectief?’, staat gepland voor 11 april aanstaande. Het doel van deze workshop is om inzicht te krijgen in het eigen netwerk en het beter benutten van de mogelijkheden hiervan. Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze interactieve workshop. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

De derde workshop van deze reeks gaat over het benaderen en triggeren van potentiële kandidaten. In ‘War for Talent!’ komen de volgende onderwerpen aan bod: 6 stappen voor succes, strategisch relatiebeheer (poolmanagement) en inzetten op de relatie. U kunt zich hier inschrijven voor de interactieve workshop 'War for Talent'. U gaat direct oefenen met elkaar. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, deelname is kosteloos. 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.