Zoek Alle vacatures

Succesvolle workshop: "Hoe pas jij in deze toekomst?"

Succesvolle workshop "Hoe pas jij in deze toekomst?"

Exclusief voor producenten van speciaalvoertuigen en machines voor de agrarische en logistieke markt heeft de workshop “Hoe pas jij in deze toekomst?” plaatsgevonden. Locatie van deze inspirerende ontmoeting was de High Tech Automotive Campus in Helmond.

Hoe pas jij in deze toekomst?In deze workshop -  professioneel georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen Benteler Engineering Services, ABAB, REEF en GBO Design – werd vanuit verschillende invalshoeken het innovatieproces voor de agrarische en logistieke markt toegelicht: techniek, beleving, processen en financiering.

Na een inleiding door Paul Krieckaert, directeur van AutomotiveNL zijn in vier lezingen de volgende innovatiethema’s gepresenteerd: elektrische aandrijving, het rendement van design in een voertuig, het inkopen van innovatieve technologieën en innovatiemanagement.

Aansluitend hebben de deelnemers aan de hand van stellingen een interactief “Lagerhuisdebat” gevoerd waarin voors en tegens van innovatie voor deze markten duidelijk werden.

Ruim 25 personen uit de agrarische en logistieke sector hebben deze workshop bijgewoond. De deelnemers hebben de workshop ervaren als een interessante verdere verkenning van marktgerichte innovaties waarin mogelijke richtingen voor de toekomst zijn gepresenteerd en besproken.

Over ABAB

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 750 medewerkers werkt ABAB vanuit 19 kantoren in het zuiden van Nederland voor ongeveer 14.000 klanten. De klantenkring bestaat uit niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

Over Benteler Engineering Services

Benteler Engineering Services – gevestigd op de High Tech Automotive Campus in Helmond - biedt engineering, protobouw en testing support. Deze diensten worden geleverd in diverse marktsegmenten zoals Automotive, Openbaar Vervoer, Bepantsering en Industrie. Bij Benteler Engineering Services werken in totaal 700 professionals op 12 locaties in Europa, China en Brazilië. Benteler Engineering Services behoort tot de Benteler Group.

Over GBO Design:

GBO DESIGN is een productontwerpbureau uit Antwerpen en Helmond. Wij ontwikkelen met meer dan 20 designers en engineers producten voor de consumenten- en professionele markt. GBO PROJECTS organiseert tooling, productie en levering vanuit Hong Kong.

Voor meer informatie over de bedrijven klik op een van de onderstaande logo's:
Benteler logo ABAB - logo GBO Design - logo
Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.