Zoek Alle vacatures

#REEFenement 2019: terugblik op een geslaagde familiedag

Door: REEF / 15 juli 2019 / Algemeen

Op zondag 23 juni 2019 genoten onze medewerkers, relaties en hun families van het REEFenement; een zomers festival in de Efteling. De Python-weide was speciaal voor REEF omgebouwd tot festivalterrein. Voor en na het bezoeken van het attractiepark konden we daar genieten van verkoelende drankjes, lekker eten en een sfeervolle band. We blikken terug op een zeer geslaagde dag!

“Bedankt voor een heerlijke ontspannen dag in de Efteling. We hebben er enorm van genoten. En een groot compliment voor de organisatie!” Aldus REEF projectspecialist en HRM-adviseur Monique van Voorthuisen.

Bekijk onderstaande video voor een uitgebreide sfeerimpressie van deze dag.

“Petje af voor de fantastische dag. Ook namens mijn gezin wil ik jullie hartelijk bedanken voor de top dag en organisatie. Wij kijken uit naar de volgende keer, zal een uitdaging zijn om dit te overtreffen,aldus REEF-projectspecialist en Supply Chain planner Dirk van Tol.

Dit is de #REEFolutie
REEF maakt zich klaar voor de toekomst en daar hoort een nieuwe huisstijl bij. Ter introductie van de nieuwe huisstijlkleuren werd iedereen op het REEFenement verrast. Aanwezigen werden op de foto gezet in een fotoframe in de kleuren van de nieuwe huisstijl. Dit is een blik op de toekomst, waarin onze propositie en waarden beter tot uiting komen. Een toekomst waarin onze professionals en het resultaat nog centraler staan.

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn? Bekijk onze vacatures.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.