Zoek Alle vacatures

REEF verwelkomt drie nieuwe collega's.

Door: REEF / 07 juni 2019 / Algemeen

Graag stellen we onze nieuwste collega’s voor: Alex Frijters, Mitch Meiboom en Youness Alaoui.
Alle drie gedreven en enthousiaste account- en projectmanagers met ieder zijn eigen specialisatie. Zij vertellen wat voor hen belangrijk is en wat de persoonlijke ambities en doelen zijn.

Alex Frijters gaat aan de slag met onze REEF-diensten: REEF geeft Raad en REEF recruitment. “Vandaag start ik als accountmanager bij REEF geeft raad en REEF recruitment. Iedere organisatie loopt tegen juridische en recruitment vraagstukken aan. Met mijn enthousiasme en passie ondersteun ik organisaties op vakgebieden waar ze niet volledig bekend mee zijn en weet ik de juiste ingangen te vinden. Ik acteer als sparringpartner tussen REEF en de (potentiele) opdrachtgever met een actieve houding vraagstukken duidelijk te krijgen en zo een passende oplossing te bieden. Mijn kracht ligt in het opbouwen en onderhouden van relaties. Ik vind het belangrijk dat relaties weten dat ze mij altijd kunnen bellen en dat hun vragen snel en kundig worden opgepakt. De komende zes maanden focus ik mij op de acquisitie van nieuwe relaties en het verder uitbouwen van bestaande relaties. Verder wil ik de naamsbekendheid van REEF geeft raad en REEF recruitment vergroten door te laten zien hoe waardevol deze diensten zijn”, vertelt Alex.

Mitch Meiboom is gestart binnen het team sociaal en juridisch. “De term Gas Erop staat centraal binnen REEF, en ik kan me daar goed in vinden als projectmanager. Ik vind het belangrijk om mezelf iedere dag uit te blijven dagen en te ontwikkelen. De komende tijd houd ik me bezig met het eigen maken van de materie binnen het team sociaal en juridisch, en daarna aan de slag met netwerken!” Aldus Mitch.

Ook Youness Alaoui is enthousiast van start gegaan binnen REEF supply chain. “Ik acteer als verbinder tussen opdrachtgever en projectspecialist. Door mijn ervaring in arbeidsbemiddeling weet ik de belangen van de klant te behartigen zonder de wensen van de professional te beperken. Door middel van mijn open communicatie en zorgvuldige inventarisatie van de klantvraag, weet ik de juiste match te maken voor zowel klant als professional. Ik heb mij direct aangemeld voor het volgen van een Lean-opleiding om zo efficiënter met de werkprocessen om te gaan, wat inhoudt dat ik meer tijd overhoud voor relatiebeheer.” Aldus Youness.

Benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen of gewoon een keer kennismaken neemt contact op met Alex, Mitch of Youness.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.