Zoek Alle vacatures

REEF steunt Alpe d'HuZes-actie Ton Huibers

Door: REEF / 14 mei 2015 / Algemeen

REEF steunt Alpe d'HuZes actie - Ton Huibers REEF heeft al jarenlang een intensieve samenwerking met Ton Huibers in het delen van kennis en het uitvoeren van projecten. Ton Huibers gaat op 4 juni deelnemen aan de actie Alpe d'HuZes. REEF steunt Ton en deze geweldige actie.

Ton Huibers: "Het is aan ons de te taak om met jullie allen ervoor te zorgen dat kanker een ziekte wordt die te genezen is."

In december 2010 wordt Ton geconfronteerd met het verschrikkelijke nieuws dat er bij zijn dochter Maike een tumor in haar hoofd is gesignaleerd. Amper twee jaar later op 8 december 2012 komt de dokter binnen om te vragen hoe het met Maike gaat: “Super, de zon schijnt,” zegt ze vrolijk. Eén uur later overlijdt de oudste dochter van Ton en Maria op 25-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor. Dit heftige verhaal bewoog het gezin Huibers in 2014 ertoe voor het eerst deel te nemen aan de actie Alpe d’HuZes. Ton geeft aan erg onder de indruk te zijn geraakt van het evenement: “Het is geweldig om samen met andere lotgenoten het gevoel te beleven, dat als je samen de schouders ergens onder zet je eigenlijk wel tot heel veel in staat bent.” Dat is voor mij en mijn gezin de aanleiding geweest om dit weer te doen. Vandaar dat ze dit jaar wederom richting de Alpen trekken om deel te nemen aan de actie.

"Als alle mensen in de wereld met elkaar zouden omgaan zoals wij daar hebben ervaren, dan zou de wereld er heel anders uitzien."

Het gezin gaat echter niet alleen, ze gaan namelijk als team onder de naam: Top Team Huibers, bestaande uit 9 personen. Op 30 mei vertrekt het team al richting de Alpen om zich daar in te zetten als vrijwilliger om vervolgens op 4 juni te zorgen voor de sportieve prestaties. Hieronder staan de negen teamleden van Top Team Huibers op de foto met hun slogan: ‘Met aandacht & inzet kanker elimineren.’


Top Team Huibers "Met Aandacht & Inzet Kanker Elimineren"

Top Team Huibers biedt andere mensen de mogelijkheid om de Alpe d’HuZes te beklimmen die het zelf niet kunnen. Mensen die vinden dat een dierbaar persoon deze mogelijkheid verdient, kunnen zich namelijk melden bij het team. Vervolgens komen de namen van de dierbaren op de fietskleding van Top Team Huibers en op deze manier nemen ook zij deel aan de beklimming van de berg!  “We moeten het samen doen, samen voor de toekomst!"

Wil je Ton en zijn teamgenoten steunen met de actie? Klik dan hier!

Projectmanager Frank Schuurman van REEF: ‘Ik heb Ton de afgelopen jaren leren kennen vanuit onze samenwerking met Vlisco. Wat me direct opviel bij Ton is zijn enthousiasme, energie en positieve instelling. Het initiatief van Ton en zijn team is een prachtig voorbeeld van de wil om altijd door te gaan en om te bouwen samen met anderen. Onbeschrijflijke tegenslag is omgezet in energie en hoop. Ik heb hier veel bewondering voor. Natuurlijk wens ik Ton en zijn team veel succes toe!’

Frank Schuurman: "Het initiatief van Ton en zijn team is een prachtig voorbeeld van de wil om altijd door te gaan."

REEF steunt actie Alpe d'HuZes - Logo Top Team Huibers

In de afbeelding is het logo van Top Team Huibers zichtbaar, dat staat voor: Vrijheid, Vriendschap en Gezondheid. Het rode hart staat voor liefde en vriendschap, de blauwe vleugels staan voor vrijheid en de lichtstralen van de zon staan voor energie en gezondheid

"We stoppen pas als we er zijn. We never give up!"

REEF wenst Ton Huibers en zijn teamgenoten heel veel succes bij de beklimmingen naar de top!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.