Zoek Alle vacatures

REEF-projectspecialiste Danique implementeert groeistrategie bij Vanderlande

Door: REEF / 09 juli 2019 / Personeel en organisatie

Danique Raaijmakers

REEF-projectspecialist Danique Raaijmakers is projectmedewerker bij Vanderlande (transportsystemen). Vanderlande maakt een enorme groei door en de ambitie van Vanderlande is om leider te worden op het gebied van transportsystemen. Danique geeft vanuit haar kennis en ervaring ondersteuning en advies over de implementatie van de groeistrategie.

Kennis delen is essentieel

Om de snelle groei te bevorderen is het belangrijk dat medewerkers goed en snel opgeleid worden, dat kennis met elkaar gedeeld kan worden én dat medewerkers overal en altijd toegang hebben tot informatie. Om onder andere deze uitdagingen op te vangen is een Continuous Acceleration programma opgezet. Eén werkstroom van dit programma is de opzet van een Global Academy en de implementatie van een Global Learning Management systeem. Danique maakt onderdeel uit van het projectteam van de Academy afdeling die hier verantwoordelijk voor is.

“Ik houd mij onder andere bezig met het globaliseren van de course catalogus, de datamigratie en het creëren van nieuwe werkprocessen. Hierbij moet ik rekening houden met de AVG en de buitenlandse wet- en regelgeving. Ik ben daarnaast een vraagbaak voor de key-users en werk mee aan informatiemateriaal met betrekking tot het Learning Management systeem.”

Haar juridische opleiding en ervaring als HR adviseur/business partner komen in het kader van de AVG en het vernieuwen van werkprocessen goed van pas.

Persoonlijke uitdaging sluit aan bij Vanderlande

“Ik vind het leuk om in een dynamische, snel groeiende organisatie als Vanderlande te werken.  Mijn rol is afwisselend en biedt de nodige uitdaging. Daarnaast heeft Vanderlande nog veel mooie plannen liggen om de organisatie te verbeteren en de ontwikkeling van de medewerkers te stimuleren.”

REEF ondersteunt bij persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling

REEF biedt ontwikkelmogelijkheden voor zijn projectspecialisten, niet alleen in de vorm van trainingen en cursussen maar ook in de projecten die worden aangeboden. “Als jonge professional wil ik mij graag blijven ontwikkelen en REEF reikt mij handvaten aan om meer werkervaring en kennis op te doen in mijn vakgebied.” Dit heeft Danique overtuigd om voor REEF te kiezen. “Wanneer ik vragen of problemen heb, kan ik altijd terecht bij mijn projectmanager of REEF-collega’s. Dat regelmatige contact stel ik echt op prijs.”

Via REEF heeft ze onder andere de training Human Profiling (http://bit.ly/2XeDp4y) gevolgd, waar ze veel profijt van heeft tijdens gesprekken. Daarnaast heeft ze, via de online aangeboden training van Goodhabitz en de aansluitende trainingen op het REEF kantoor, ook haar LEAN Yellow Belt certificaat gehaald, waarin het managen van verbeterprojecten centraal staat. Danique blijft zich ontwikkelen via interessante trainingen op het REEF kantoor. Dat helpt haar bij het beïnvloeden van stakeholders en het managen van projecten. Naast de trainingen en intervisies vindt Danique het belangrijk om via vakbladen en het nieuws op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied.

Ga jij net als Danique ook de uitdaging aan bij grote vraagstukken zoals een groeistrategie? Neem dan contact op met Ilona Voshaart, projectmanager Personeel en Organisatie, via i.voshaart@reef.nl of 06-213 69 747

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.