Zoek Alle vacatures

REEF-projectspecialist van het jaar Mike Brekelmans

Door: REEF / 24 januari 2019 / Algemeen

Tijdens onze jaarlijkse REEF-nieuwjaarsborrel in het Parktheater in Eindhoven werd bekend gemaakt wie de titel 'Projectspecialist van het jaar' in ontvangst mocht nemen. Vanuit al onze 9 vakgebieden was door de projectmanagers één projectspecialist genomineerd. Bij REEF word je niet zomaar genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Alle genomineerden hebben laten zien dat zij de REEF-waarden bezitten, bewust bezig zijn met één van de belangrijkste waarden; kennisdelen en fungeren als REEF-ambassadeur.

Projectspecialist van het jaar
Uiteindelijk kon iedereen online zijn of haar stem uitbrengen op een van de genomineerde specialisten om zo tot een overal ‘Projectspecialist van het jaar’ te komen. Tot het laatste moment was het spannend wie de titel dit jaar zou mogen dragen. Uiteindelijk haalde Mike Brekelmans (team supply chain) de meeste stemmen binnen en mocht de trofee voor ‘Projectspecialist van het jaar’ in ontvangst nemen.

Mike is momenteel werkzaam als supply chain engineer bij Océ-Technologies B.V. in Venlo. Door zijn collega’s wordt hij omschreven als zeer zelfbewust, toegewijd en proactief. Het afgelopen jaar heeft hij dan ook extra activiteiten uitgevoerd in de rol van kennismanager. Hij was, en is, het gezicht van planning en engineering binnen het team supply chain. Daarbij doet hij graag nieuwe kennis op door op beurzen en seminars  te sparren met professionals en deelt hij zijn opgedane kennis binnen het team supply chain maar zeker ook bij zijn opdrachtgever. Deze toewijding en pro-activiteit hebben dit jaar bijgedragen aan het succes van REEF waardoor hij de titel ‘Projectspecialist van het jaar’ meer dan verdiend heeft.

Gefeliciteerd Mike! We zijn trots op jou als projectspecialist en hopen dat we nog lang samen projecten kunnen uitvoeren! Benieuwd jaar Mike zijn eerste reactie? Bekijk dan hier het filmpje.                     

Bent u benieuwd wat Mike voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Thomas Moonen via  040 29 46 888 of t.moonen@reef.nl.

 

Foto's van de REEF-nieuwjaarsborrel vind je op onze Facebook-pagina

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.