Zoek Alle vacatures

REEF-projectspecialist Sander Schaepman speelt rol in spannende tv-serie 'Hunted'

Door: REEF / 17 oktober 2016 / Algemeen

REEF-projectspcialist Sander Schaepman speelt rol in Hunted op NPO3Kijk vanaf maandag 17 oktober om 20.30 uur naar de televisieserie Hunted op NPO3. REEF-projectspecialist Sander Schaepman speelt de rol van hoofd rechercheteam in deze 6-delige reeks.

Is het mogelijk om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en drie weken uit handen te blijven van een groep opsporingsdeskundigen?  In dit programma gaan 12 Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. De voortvluchtigen zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl onder leiding van Sander Schaepman een team van ervaren specialisten op het hoofdkwartier jaagt op de ‘voortvluchtigen’.

In het dagelijkse leven voert Sander via REEF een project uit bij de Gemeente Helmond als afdelingshoofd veiligheid en handhaving.

Klik hier voor meer informatie over Hunted op NPO3.


Op donderdagavond 17 november a.s. leidt Sander Schaepman een discussie tijdens een REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Hij gaat met de deelnemers in discussie over de rol van gemeentes in crisissituaties. Hoe geeft u leiding in een crisissituatie? Is de organisatie er klaar voor? Wat zijn de bevoegdheden en verplichtingen van de gemeente binnen de juridische context? En hoe stuurt u op gemeentelijke professionaliteit binnen het domein van de hulpdiensten?

Kijk in de agenda voor meer informatie over deze bijeenkomst en schrijf u kostenloos in.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.