Zoek Alle vacatures

REEF-projectspecialist Jaimy Koster helpt gemeente organisatiedoelstellingen te realiseren

Door: REEF / 25 maart 2016 / Personeel en organisatie

REEF-projectspecialist Jaimy Koster is een nieuw project gestart bij een gemeente in Noord-Brabant. Hij treedt daarbij op als HR-businesspartner en is mede verantwoordelijk voor het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Door zijn brede kennis en ervaring op het gebied van HR, zijn analytisch vermogen, klantgerichte houding en evenwichtige persoonlijkheid is hij prima in staat veranderingstrajecten te begeleiden en directiemanager en medewerkers te coachen en begeleiden bij veranderingen in de organisatie en hun (loop)baan.

In zijn project bij de gemeente zal hij verder ontwikkelingen op gebied van arbo, organisatie en gezondheid gekoppeld aan de integrale businessvraagstukken signaleren, opvolgen en evalueren. Tot zijn taken behoren ook het kwantificeren van de organisatie-impact van de investering in het menselijk kapitaal en gekoppeld aan de businessvraagstukken arbeid, mobiliteit en leren.

Hij treedt daarbij op als regisseur van integrale dossiers en processen Hij toetst de uitvoering van het AOG-beleid binnen de kaders van de bedrijfsvoering en het gemeentelijk beleid en adviseert over complexe arbeidszaken. Verder behoren tot zijn taken onder andere het bijhouden van veranderingen met betrekking tot de Arbowet- en regelgeving voor de organisatie ten aanzien van arbeidsveiligheid, gezondheid en ergonomie, arbeidshygiëne en PSA.

Bij afronding van zijn project zal Jaimy de organisatie verlaten, maar zijn kennis laat hij achter. Want waarom kennis binnen bedrijfsmuren houden?

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.