Zoek Alle vacatures

REEF-projectmanager Raf Beelen zwemt tegen kanker

Door: REEF / 30 juli 2015 / Algemeen

REEF steunt Raf Beelen, projectmanager REEF personeel en organisatie, bij zijn deelname aan Swim to fight cancer in 's-Hertogenbosch. Dit zwemevenement dat plaatsvindt op zondag 13 september heeft als doel om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de strijd tegen kanker.

 

De stichting Fight cancer werft fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF kankerbestrijding. De zwemtocht van 2 kilometer vindt plaats rondom de gerestaureerde vestingwerken van ’s-Hertogenbosch, om precies te zijn gaat Raf zwemmen in de Singelgracht en de Dommel.

 

REEF personeel en organisatie / projectmanager Raf BeelenRaf Beelen: "Iedereen heeft zijn of haar motivatie om mee te doen aan deze swim en zo heb ik ook mijn motivatie. Maar wat het belangrijkste is dat we gezamenlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel. 1 op de 3 mensen krijgt kanker in zijn of haar leven, dit zijn er ongekend veel en  helaas overlijden er ook heel veel mensen aan deze vreselijke ziekte. Ik doe mee aan deze swim om verschillende redenen, enerzijds omdat ik mijn oma 11 jaar geleden verloren heb door deze ziekte na een ziekbed van 5 maanden. Anderzijds zwem ik mee, voor mijn schoonmoeder wie ik net niet heb leren kennen alvorens zij ook na een zware strijd tegen deze ziekte overleed. Gelukkig zijn er ook de verhalen van mensen die de strijd tegen kanker gewonnen hebben. Dit komt mede door al het onderzoek wat er is gedaan en daarom zwem ik mee, om zoveel mogelijk geld op te halen om nieuwe onderzoeken mogelijk te maken."

 


swim to fight cancer

Steun Raf in zijn bijdrage aan de strijd tegen kanker en doneer via http://denbosch.swimtofightcancer.nl/rafbeelen 

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.