Zoek Alle vacatures

REEF maakt zich klaar voor de toekomst

Door: REEF / 19 november 2018 / Algemeen

REEF voert projecten uit door het inzetten van onze projectspecialisten. Daarbij delen we onze kennis. Met elkaar, met onze opdrachtgevers en met vakgenoten.

Het is belangrijk om van tijd tot tijd kritisch te kijken naar jezelf en naar de markt waarin je actief bent. Begin 2018 zijn we daarmee gestart en dit heeft geleid tot een verbeterplan met de titel #REEF2020. Zoals de titel al doet vermoeden, willen we dat de uitvoering van het plan in 2020 is afgerond. Graag brengen we u in de komende tijd regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen waar we mee bezig zijn. We blijven immers kennis delen!

Nieuw systeem
Vandaag gaan we live met ons nieuwe recruitment- en CRM-systeem Connexys. Deze nieuwe digitale werkomgeving stelt ons in staat ons werk makkelijker, sneller en slimmer te organiseren.

“Door de implementatie van dit functioneel en state-of-the-art systeem houden we samen met opdrachtgevers beter grip op het resultaat en de uitkomst van de opdracht. Voor projectspecialisten vinden we sneller een passend project en onze medewerkers zijn minder met administratieve processen bezig, waardoor ze meer tijd voor onze opdrachtgevers en de REEF-projectspecialisten hebben.” Aldus Chris Reef. 

REEF - Connexys

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.