Zoek Alle vacatures

REEF is trots op het hernieuwde partnership met Gemeente Eindhoven

Door: REEF / 04 augustus 2015 / Algemeen

REEF is trots op het hernieuwde partnership met Gemeente Eindhoven

Chris Reef, de stichter en directeur van REEF, heeft altijd het belang gezien van een goede relatie met Gemeente Eindhoven. Het winnen van de meervoudig onderhandse aanbesteding en daarmee het preferent leverancierschap voor het ruimtelijk domein is een belangrijke basis voor de hernieuwde relatie.

"Ik ben er trots op dat we met REEF hebben kunnen aantonen dat we de geschikte partner zijn voor het oplossen van tijdelijke capaciteits- en/of expertisevraagstukken. We kijken ernaar uit om ook in de praktijk te laten zien dat Gemeente Eindhoven de juiste keuze heeft gemaakt om met REEF in zee te gaan voor de inzet van leidinggevenden en specialisten binnen het ruimtelijk domein. Het geeft ons een impuls om met nog meer enthousiasme de samenwerking aan te gaan.

Tot slot maak ik ook graag van de gelegenheid gebruik om de andere contractpartners: Experis en JS Consultancy te feliciteren met de gunning op beide percelen. Samen kunnen we een bijdrage leveren aan het bewegen tussen duurzaamheid en trends.", aldus Chris Reef.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.