Zoek Alle vacatures

REEF geeft raad met succes

Door: REEF / 08 maart 2016 / Algemeen

Een van onze juristen van REEF geeft Raad, heeft een opdrachtgever begeleid bij een succesvolle procedure bij de rechtbank. Het betrof een discussie van een eerder gegeven ontslag op staande voet.

Door het werk van de juridisch coördinator van REEF geeft Raad gedurende het gehele traject, is de beslissing van de rechtbank ten gunste van onze opdrachtgever. Dit betekent dat het ontslag gegrond is verklaard.

Veel organisaties schakelen bij juridische kwesties de diensten van kostbare advocaten in. Echter kan een gespecialiseerd jurist vaak ook snel, betaalbaar en betrouwbaar advies geven. Ook wanneer een casus voorligt bij de kantonrechter. REEF biedt deze ondersteuning aan tegen dezelfde gunstige tarieven, net als onze advisering. De kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Onze universitair afgestudeerde juristen laten bij diverse zaken in de praktijk zien dat zij onze klanten succesvol bijstaan. Bovengenoemde kwestie is hier een mooi voorbeeld van.

Wilt u ervaren wat onze juristen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Dennis van den Broek, coördinator REEF geeft raad.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.