Zoek Alle vacatures

REEF-familiedag groot succes

REEFenement-logo
Op zondag 9 juli vond in de Efteling het REEFenement plaats. Met het REEFenement bedankt REEF zijn medewerkers en relaties én hun gezinnen voor hun bijdrage aan het succes van REEF. Het werd een fantastische dag voor jong en oud, waarover nog lang nagepraat zal worden.

 

 


Al weken was het marketingteam druk in de weer om het REEFenement 2013 tot een succes te maken. Zo was iedereen al ruimschoots vantevoren in de stemming door het programmaboek dat was verspreid en de scheurkalender met elke dag een toepasselijk sprookje, kleurplaat, of opdracht.

Om 10.00 uur werd iedereen aan een speciale REEF-kassa opgewacht door Oosterse wachters. Deze wachters begeleidden iedereen naar het "Fata  Morgana Paleis", waar de koffie al klaar stond. Er waren heerlijke broodjes en koeken en een heus snoepbuffet voor de kinderen.

De sfeer zat er al direct in, collega's en hun families werden aan elkaar voor gesteld en de kinderen maakten al snel vriendjes. 

Tijdens de koffietafel was er de mogelijkheid om met Roodkapje en de Fakir op de foto te gaan.

Directeur Chris Reef bedankte alle aanwezigen voor hun bijdrage aan het succes van REEF: medewerkers, mensen die in het verleden bij REEF hebben gewerkt, relaties én al hun gezinnen. Steun van het thuisfront is voor iedereen belangrijk.

Na een familiefoto was het tijd om de wondere wereld van de Efteling te ontdekken. Door de kleurrijke rugzakken en de keycords kwam je overal in het park leden van de REEF-familie tegen. Dit verhoogde de gezelligheid; je kwam elke keer iemand tegen voor een praatje.

Ook voor de lunch was gezorgd. Oosterse wachters lieten de mensen binnen die het juiste wachtwoord kenden.

Jong en oud vermaakte zich prima. Sommigen gaven de voorkeur aan de grote attracties, anderen bezochten het Sprookjesbos of zochten een plaatsje op een terras in de zon zochten.

Aan het eind van de middag kwamen alle deelnemers van het REEFenement weer bijeen in het Fata Morgana Paleis voor een aperitief en de watershow Aquanura. Vervolgens was het tijd om het buffet te openen: een Frans, Italiaans en Oosters buffet voor de volwassenen en voor de kinderen was er het Rode Neuzen-smulfestijn.

Tegen half acht ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Een groot aantal kinderen lukte het niet om de ogen tot het eind van de parkeerplaats open te houden.

We kunnen met recht terugkijken op een fantastische dag.

REEFenement - foto met Roodkapje en de Fakir

Chris Reef bedankt allen voor hun bijdrage aan het succes van REEF

REEFenement 2013 -

het REEFenement/marketingteam: Huub van Rooij en Matty van der Brugge

 

 

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.