Zoek Alle vacatures

REEF en Portaal delen kennis om verbondenheid met en kennis van werkgebieden te behouden

Door: REEF / 01 december 2014 / Bouw

REEF deelt kennis met Portaal om verbondenheid met en kennis van werkgebieden te behouden

REEF en Portaal delen kennisIn de veranderende markt van de woningcorporaties in Nederland wil Portaal zich slimmer en efficiënter organiseren door op zoek te gaan naar slimmere en flexibele methoden die met minder middelen het gewenste resultaat bereiken. Door deze manier van organiseren biedt Portaal antwoord op de politieke en maatschappelijke vraag naar transparantie, lokale verbondenheid en samenwerking met huurders, gemeenten en andere organisaties.

Uitgangspunt is dat de verbondenheid met en kennis van de gebieden waar Portaal werkt behouden blijven. Dit vraagt onder andere om flexibele inzet van mensen, afhankelijk van de vraag op verschillende momenten en op verschillende locaties in het land. REEF heeft jarenlange ervaring met woningcorporaties en gemeenten. De kennis van onze projectspecialisten delen we graag met Portaal om de corporatie te ondersteunen bij het behalen van de doelstellingen.

Inmiddels zijn er vier projectspecialisten van REEF actief bij Portaal in Nijmegen en Arnhem; het gaat hierbij om klantadvies, verhuuradministratie en advies leefomgeving.

Wanneer u behoefte heeft aan expertise op het gebied van klantadvies of leefomgeving is REEF u graag van dienst. Neemt u gerust contact op met Raymond Nijssen, senior projectmanager, voor een vrijblijvende kennismaking met onze diensten of een van onze specialisten. U kunt hem bereiken per telefoon op 040 29 46 888 of 06 525 350 53 of per e-mail via r.nijssen@reefbv.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.