Zoek Alle vacatures

REEF-carrièremanagement is uitgebreid met online trainingen

Door: REEF / 11 februari 2019 / Algemeen

REEF is trots om te melden dat wij REEF-carrièremanagement hebben uitgebreid met online trainingen. Wij zijn continu aan het verbeteren. Om ervoor te zorgen dat onze projectspecialisten zichzelf ontwikkelen op zaken die voor hen van toepassing zijn hebben we in 2018 kritisch gekeken naar de onderdelen van REEF-carrièremanagement. Bij REEF staat de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring immers centraal.

Vanaf vandaag maken REEF-projectspecialisten ongelimiteerd gebruik van 120 trainingen voor professionals. De trainingen dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling en kunnen onze projectspecialisten volgen wanneer zij willen, 24/7, waarbij ze zelf bepalen wat en hoe zij leren. Op basis van de gevolgde online trainingen zorgen wij voor verdere diepgang in aansluitende trainingen op het REEF-kantoor.

REEF-carrièremanagement 
De online trainingen van GoodHabitz beantwoorden de eerste leerbehoeften. Aanvullend hierop blijven wij kennisbijeenkomsten en intervisies organiseren om het kennisveld van onze projectspecialisten te verbreden. De trainingen in groepsverband, op kantoor bij REEF, gaan helpen als verdieping op de online trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat projectspecialisten direct de juiste kennis beschikbaar hebben voor hun project en ze meer uit hun carrière halen.

REEF-carrièremanagement

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.