Zoek Alle vacatures

Projectspecialist van het jaar: Nicole van Steenis

Door: REEF / 26 januari 2016 / Algemeen

Nicole van Steenis is uitgeroepen tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Sinds 2012 is Nicole werkzaam bij REEF als HR-adviseur. Op dit moment is zij actief op een project bij WIJeindhoven als HR-adviseur. Zij ondersteunt de stichting inhoudelijk, plantmatig en coördinerend op het gebied van P&O. Hierbij legt zij steeds de verbinding tussen belanghebbende partijen.

Door haar betrokkenheid op de werkvloer en haar proactieve houding is ze sparringpartner voor REEF en haar opdrachtgever. Nicole legt snel verbanden, waardoor ze zichzelf goed op de kaart kan zetten. Wij omschrijven haar als een vrolijke, optimistische en kritische projectspecialist. Ze gaat kundig om met vraagstukken en stelt zich flexibel op. Nicole heeft voor REEF een drietal projecten positief afgerond, daarom kunnen wij oprecht zeggen dat wij aan Nicole een waardige projectspecialist hebben.

Nicole wil nadrukkelijk benoemen dat ze dit niet alleen voor elkaar gekregen heeft. Dankzij de ruimte die ze krijgt bij WIJeindhoven, de collega’s van REEF en de flexibiliteit van haar familie is zij gekomen tot waar ze nu is. Ze geeft aan een goede klik te hebben met de collega’s bij WIJeindhoven en kan zich daardoor creatief opstellen, ook in combinatie met de ruimte die ze vanuit thuis krijgt. Door de kennisdeling vanuit REEF kan Nicole snel schakelen wat zij als zeer prettig ervaart.

Naast haar goede inzet op de werkvloer toont ze ook haar betrokkenheid bij haar REEF-collega's. Nicole is een specialist waar we op kunnen bouwen en waarvan we zeker kunnen zijn dat zij haar werk goed doet. We hopen dat zij nog lang onze projectspecialist mag zijn. Als het aan haar kinderen ligt, is dit zeker zo. Zij zien graag dat hun moeder bij REEF blijft werken en wij ook!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.