Zoek Alle vacatures

Pilot online trainingen van start bij REEF

Door: REEF / 07 november 2018 / Algemeen

REEF zet de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring van projectspecialisten centraal. Om onze projectspecialisten te ondersteunen stellen wij tal van handvatten ter beschikking. Zo organiseren we kennisbijeenkomsten, intervisies per team om je kennisveld te verbreden en trainingen en workshops op ons REEF-kantoor om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Toekomstgericht denken wij bij REEF na over een vernieuwende manier van leren. Daarom starten we een pilot met GoodHabitz, een platform met online trainingen. Jezelf persoonlijk ontwikkelen wanneer jij wilt, 24/7, waarbij je zelf bepaalt wat én hoe je leert. We onderzoeken met deze pilot de mogelijkheid om deze trainingen toe te voegen aan het leeraanbod van REEF, als onderdeel van REEF-carrièremanagement.


REEF-carrièremanagement

Meer dan 100 online trainingen
Een 30-tal vooruitstrevende REEF-specialisten gaat de online trainingen van GoodHabitz volgen. Zij krijgen vier weken de tijd om trainingen naar eigen keuze te volgen. De trainingen zijn onderverdeeld in 10 onderwerpen: persoonlijke effectiviteit, positieve psychologie, taal, communicatie, management, veilig en gezond, commercieel, productiviteit, social media en het office pakket.

Succesvolle pilot
Bij REEF telt de mening van onze projectspecialisten. We vragen daarom na de pilot feedback over de trainingen. Zodat de onderdelen van REEF-carrièremanagement uiteindelijk perfect aansluiten bij de leerbehoeften.m

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.