Zoek Alle vacatures

Persoonlijke ontwikkeling binnen supply chain management

Door: Thomas Moonen, projectmanager REEF

Deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst stond in het teken van “Persoonlijke ontwikkeling in de Supply Chain”. Tijdens deze avond bood spreker Paul Denneman de deelnemers de gelegenheid om (eerste) stappen te maken in het managen van de persoonlijke vaktechnische ontwikkeling waarbij hij inzicht gaf in de mogelijkheden die de toonaangevende Amerikaanse organisatie APICS daarin te beiden heeft.

REEF deelt kennis-Supply ChainPersoonlijke ontwikkeling is voornamelijk een kwestie van transpiratie, houdt Paul Denneman ons voor. Om een expert te worden in een bepaalde discipline is - aldus recent onderzoek - voornamelijk tijd en doorzettingsvermogen nodig en in mindere mate talent. Belangrijk is dat je naast inzicht in jouw eigen leerstijl en mogelijkheden zelf jouw toekomst gaat plannen. De sleutel tot succes in jouw vakgebied is een leven lang leren en ervaren. Dit proces kan door de werkgever begeleid worden, maar belangrijker is dat je het heft in eigen handen neemt.


Deze benadering past binnen het REEF carrièremanagement-model, waarbinnen een evenwichtige ontwikkeling van sociale-, projectmanagement - en netwerkvaardigheden gecombineerd met vaktechnische ontplooiing kan plaatsvinden.

De toonaangevende organisatie op het gebied van Operations Management APICS heeft een heel scala aan opleidingen in huis, beginnend bij de basiskennis over het gehele vakgebied, professionele certificering van vakkennis en vervolgen het toepassen van de vergaarde kennis. Het APICS opleidingsaanbod biedt een goed uitgangspunt om een levenslange leerroute te ondersteunen.

Door een actieve houding van de aanwezige professionals kwam het al snel tot
een interactief samenspel, waarbij iedereen trachtte de gepresenteerde theorie te plaatsen in zijn of haar eigen ervaringskader en volop te leren van de ervaringen van anderen.

Wanneer u advies nodig heeft op het gebied van uw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen de Supply Chain, is REEF u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met 040-294 68 88.  

Paul Denneman


Eigenaar van Mutatis Mutandis, Supply Chain Transition Management. Paul Denneman houdt zicht - naast het begeleiden van multinationale bedrijven bij het realiseren van veranderingen in hun Supply Chain - bezig met het verzorgen van opleidingen op het gebied van Operations Management. Hij is één van de acht APICS Qualified Master Instructors CSCP in Europa. 

Paul Denneman
Mutatis Mutandis
www.mutatis-mutandis.nl

 Klik hier om de presentatie te bekijken.  

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.