Zoek Alle vacatures

Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud

Door: REEF / 27 december 2019 / Proces en productie

Onderhoudsafdelingen staan voor veel uitdagingen: de productie moet sneller, beter en tegen minder kosten. Want stilstand in productie kost omzet en belemmert daardoor groei en betrouwbare productie. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Hoe gaat u om met groei en veranderingen binnen uw organisatie? Of met toeleveranciers die zelf veranderen? 

Het professionaliseren van onderhoud geeft structureel praktische problemen. Vaak zijn budgetten ontoereikend en is er geen tijd voor innovatie en groei met uw team. Daarnaast is het lastig om aan goed, technisch personeel te komen. Het impliq-model geeft inzicht in welke stappen werken om onderhoud te professionaliseren en wat per direct niet meer nodig is. Vanuit een onderhoudsstrategie blijkt dat een andere aanpak leidt tot effectiever onderhoud en kostenbesparingen. Dus meer tijd voor innovatie en groei van het bedrijf.  

Lees meer hierover in de infographic: 'Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud'. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om de infographic te downloaden.

Vul uw gegevens in om de volledige infographic over het impliq-model te downloaden

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.