Zoek Alle vacatures

Kennis delen, inspiratie opdoen en netwerken

Door: REEF / 20 maart 2015 / Algemeen

En nu.... het kennis delen gaat verder

De foyer van het Conference Center van de High Tech Campus stroomde op dinsdagavond 17 maart 2015 vol met een 200 vakspecialisten en hoger management van ruim 100 verschillende bedrijven. Doel: kennis delen, inspiratie opdoen en netwerken.

REEF deelt kennis @ High Tech Campus

Tijdens de bijeenkomst van ‘ISO 55001 en cleanroomtechniek’ vertelden Geerd Jansen van Brecon Cleanroom Systems en Luc de Laat van CMS Assetmanagement hun gasten over het ‘nieuwe’ Asset Management conform de ISO-norm 55001. Na de pauze nam Paul Joosten van Kuijpers Speciale projecten de gasten mee in actuele ontwikkelingen binnen de cleanroomtechnologie. Met rode en groene kaarten konden de deelnemers reageren op stellingen en werd de discussie op gang geholpen.

In zaal Ernst werden de HR-managers en –adviseurs geattendeerd op de gevolgen van langdurig zitten. René Sielhorst van It’s my life gaf de aanwezigen van de sessie ‘Zitten maakt ziek – zet de zaak in beweging!’ tips hoe hiermee omgegaan kan worden binnen een organisatie. REEF-vitaalcoaches Sanja Zomer en Esther van den Hurk voegden de daad bij het woord en zorgden voor een staand en interactief vervolg van de bijeenkomst. Aan het einde van de bijeenkomst werd er een workshop ‘Dynamisch werken’ onder de deelnemers verloot. Dionne Linders van Össur Europe B.V. gaat met haar team aan de slag met Sanja en Esther.

Terwijl de deelnemers aan de sessie ‘Grip op energie – energiemonitoring en –management’ onder leiding van Robin Sommers van Van Beek ingenieurs discussieerden over de meest efficiënte stappen binnen het speelveld van energie, nam Peter van der Poel van Sealskin de deelnemers aan de sessie over impact van een nieuw ERP-systemen op het logistieke proces mee in verschillende cases. De aanwezigen gingen enthousiast aan de slag met de cases en deelden kennis over hun bevindingen.

Tijdens de vijfde sessie namen Mark Pelzers en Mathijs Hendriks-Salomons van Het Leanhuis de gasten mee in het onderwerp voortdurend verbeteren en grip krijgen op processen binnen een organisatie. De gedeelde kennis kan nu worden toegepast binnen de diverse organisaties.

De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel in de foyer met alle deelnemers van de vijf sessies. En nu... gaat het kennis delen verder. We verwerken de gedeelde kennis in Infographics die naar alle deelnemers gestuurd worden en op de REEF-website gedeeld zal worden.

Bekijk een sfeerimpressie van deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de REEF-facebookpagina.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.