Zoek Alle vacatures

Johan Hermens is REEF-projectspecialist van het jaar 2017

Door: REEF / 19 januari 2018 / Algemeen

Tijdens de nieuwjaarsborrel van REEF werd bekend gemaakt wie de titel 'REEF-projectspecialist van het jaar' heeft gewonnen. Alle zeven divisies van REEF hadden 1 projectspecialist genomineerd, waarna eenieder zijn of haar stem kon uitbrengen op de specialist van zijn keuze. Johan Hermens, die momenteel een project uitvoert bij Heineken 's-Hertogenbosch op het gebied van SHE-projectcoördinatie kwam als winnaar uit de bus.

REEF-directeur Fred Tosserams bedankte alle genomineerden en benoemde de specifieke kwaliteiten van de genomineerden: Kim de Veer (personeel en organisatie), Ad Doomen (research and development), Paul Heinsbroek (bouw en infra), Marieke van Herk (recht), Hans Castelijns (installatietechniek), Mike Brekelmans (supply chain) en Johan Hermens (proces en productie). Chris Reef maakte vervolgens de winnaar bekend: Johan Hermens.

Johan Hermens - REEF-projectspecialist van het jaar 2017

Johan coördineert SHE-projecten bij Heineken in 's-Hertogenbosch. Hij heeft laten zien dat hij erg betrokken is bij REEF, bijvoorbeeld door zijn goede verbetervoorstellen. Zijn passie voor het vak en het kennis delen blijkt uit het feit dat hij SHE-intervisies organiseert. Opdrachtgever Heineken onderstreept de kwaliteiten van Johan: "Johan krijgt de organisatie in beweging door met praktische oplossingen te komen voor de uitdagingen binnen het project; hij denkt verder dan zijn neus lang is en uit dit door verbeteringen door te voeren voor de onveilige situaties die hij opmerkt in de organisatie."

Van harte proficiat, Johan! We zijn trots op jou als projectspecialist en hopen dat we nog lang samen projecten kunnen uitvoeren!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.