Zoek Alle vacatures

Joeri van der Zee - projectmanager VTH Randstad

Door: REEF / 20 april 2017 / Algemeen

Joeri van der Zee, projectmananger bouw en infra en actief binnen VTH is terug bij REEF. Hij gaat omgevingsdiensten en gemeenten in de provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en Flevoland ondersteunen bij capaciteitsvraagstukken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Op dit moment ondersteunt REEF op dit vlak al de gemeentes Breda, Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch en alle Brabantse omgevingsdiensten.

REEF-projectmanager Joeri van der Zee Nog maar korte tijd geleden kondigde Joeri aan dat hij REEF ging verlaten: "Na een fantastische tijd ga ik deze hele fijne warme organisatie verlaten. Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, het vertrouwen en bovenal de ontwikkeling die ik hier heb mogen doormaken. Dank sollicitanten, specialisten, opdrachtgevers en dank REEF-familie. Want zo voelt het!". De reden voor zijn vertrek was dat Joeri zijn droom achterna ging om het geluk te zoeken in Amsterdam.

Fred Tosserams, commercieel manager: "Ook wij vonden het jammer dat Joeri ons ging verlaten, hij is een gewaardeerd onderdeel van het team én hij heeft in zijn tijd bij REEF een goed relatienetwerk opgebouwd.

Dat hij een tijd in een andere omgeving wil doorbrengen, dat past bij hem. Joeri wil zich altijd ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken. Bij REEF juichen we dat alleen maar toe. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een oplossing waarbij hij zijn plannen kan uitvoeren én we de samenwerking kunnen voortzetten. En die hebben we gevonden: Joeri komt terug bij REEF en zal omgevingsdiensten en gemeenten in de Randstad gaan ondersteunen bij kennis- of capaciteitsvraagstukken op het gebied van VTH." Welkom terug Joeri!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.