Zoek Alle vacatures

Intervisie BBQ supply chain

Door: REEF / 29 augustus 2018 / Supply chain

Vier keer per jaar vindt er een supplychain-intervisie-sessie plaats waarin de specialisten uit ons supplychain-team kennis delen. Afgelopen woensdag 22 augustus deden we dit onder het genot van een drankje en BBQ. 

BBQ REEF supply chain

“REEF intervisies zijn interessante avonden om (nieuwe) collega’s beter te leren kennen. Zo weten we onderling goed met welke projecten we bezig zijn en hoe we elkaar mogelijk kunnen helpen” zegt Bjorn Leenders, inkoopspecialist bij REEF. De intervisies zijn er dan ook op gericht om onderling kennis te delen over relevante trends en ontwikkelingen op het vlak van projectmanagement, persoonlijke effectiviteit, netwerken en lean-management. Juist omdat onze supplychain-specialisten veelal fulltime op projecten zitten vinden wij het creëren van samenhang en collegialiteit erg belangrijk. 

Wil jij als supplychain-specialist jezelf nog verder ontwikkelen door met collega's actief vaardigheden en ervaringen uitwisselen? Ben je benieuwd hoe wij bij REEF nog meer kennis delen? Sluit je dan aan bij ons supply chain team!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.