Zoek Alle vacatures

Hoe zorgt u dat úw kennis ook binnen uw organisatie blijft?

Door: REEF / 26 juni 2015 / Research and development

Bedrijven met een hoge kennisgraad houden graag de kennis binnenboord. Soms is deze zo innovatief, kostenbesparend of ‘game-changing’ dat u deze kennis wilt beschermen. Veel van uw werknemers zullen een concurrentiebeding en/of relatiebeding hebben.
 
Door de economische crisis van de afgelopen jaren is het verloop bij bedrijven laag geweest. De verwachting is dat door een groeiende economie er ook meer verloop gaat komen in uw personeelsbestand. Nu zijn er allerlei manieren om uw personeel te behouden, maar om het zekere voor het onzekere te nemen dient u zaken te borgen.
 
Per 1 januari jongstleden is het concurrentiebeding in de wet aangepast. Wellicht heeft u hier wel van gehoord, maar heeft u ook uw arbeidsovereenkomsten aangepast? Als u uw concurrentiebeding niet heeft aangepast, is deze wellicht niet meer voldoende om stand te houden wanneer uw medewerker uit dienst gaat.
REEF geeft raad kan op een eenvoudige manier uw arbeidsovereenkomsten reviewen en uw concurrentiebeding weer ‘op scherp’ zetten. Het screenen van uw volledige arbeidsovereenkomsten op de volledige wet werk en zekerheid inclusief aanpassingen doen wij voor €150,-.
 
Meer informatie? Dat kan bij Ilona Klerks, accountmanager REEF geeft raad via telefoonnummer 040 29 46 888 of per e-mail via i.klerks@reefbv.nl. Of bekijk de website van REEF geeft raad.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.