Zoek Alle vacatures

Hoe pakt u winst van de voordelen van bewegen op het werk?

Door: REEF / 06 maart 2015 / Personeel en organisatie

Vitaliteit staat voor de mate waarin iemand zich krachtig, energiek en gezond voelt. Daarmee is vitaliteit een belangrijk fundament van werkvermogen, want wie vitaal is doet zijn werk efficiënter, is flexibeler en verzuimt minder. Een vitaal medewerkersbestand is een randvoorwaarde voor een slagvaardige organisatie.

REEF-vitaalcoaches Esther van den Hurk en Sanja Zomer begeleiden organisaties en werknemers naar fitheid, kracht en energie. Dit doen zij onder andere door de workshop ‘Dynamisch werken’. Samen met het team gaan zij aan de slag om te bekijken hoe het team dynamisch werken kan gaan inzetten binnen hun organisatie. Hoe kunnen zij de winst pakken van de voordelen van bewegen op het werk, maar ook hoe kunnen zij de nadelen van het langdurig zitten beperken?

Deze workshop sluit aan bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst ‘Zitten maakt ziek – zet de zaak in beweging!’ die op 17 maart aanstaande plaatsvindt op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens deze bijeenkomst deelt René Sielhorst, specialist op het gebied van dynamisch werken, graag zijn inzichten en kennis over dit onderwerp. U krijgt concrete ideeën en handvatten hoe u dynamisch werken binnen uw eigen organisatie op de agenda kunt krijgen. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder de deelnemers één workshop ‘Dynamisch werken’ verloot. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Als u interesse heeft om deze bijeenkomst bij te wonen, schrijf u snel in via de agenda op www.reefbv.nl.

Wilt u graag meer weten over de workshop ‘Dynamisch werken’ of over de REEF-deelt-kennisbijeenkomst, neem contact op met Ingrid Oerlemans, divisiemanager personeel en organisatie. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 040 29 46 888 of 06 517 96 163 of via i.oerlemans@reefbv.nl.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.