Zoek Alle vacatures

Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen binnen uw organisatie?

Door: REEF / 23 oktober 2019 / Algemeen

Een nieuwe strategie implementeren in uw organisatie is één, maar de organisatiecultuur veranderen is een tweede en blijkt extreem lastig te zijn. Sterker nog: één van de oorzaken waarom veranderingen mislukken is omdat overtuigingen en weerstand vaak onderschat worden.

De structuur van een organisatie, de wijze waarop wij werken en tegen de wereld aankijken, zijn gebaseerd op onze persoonlijke overtuigingen. Op het moment dat uw organisatie gaat veranderen, komen deze overtuigingen naar voren. Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen binnen uw organisatie? Op welke manier kunt u medewerkers motiveren om een andere overtuiging aan te nemen? Oftewel: hoe leert u uw medewerkers een overtuiging aan die past bij de wijze waar op uw organisatie handelt?

REEF veranderen organisatie

Lees meer hierover in de infographic 'Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen binnen uw organisatie?'. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om de infographic te downloaden.

Vul uw gegevens in om de volledige infographic over het meekrijgen van medewerkers in veranderingen binnen uw organisatie te downloaden

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.