Zoek Alle vacatures

Handvatten om medewerkers mee te krijgen bij structurele cultuurveranderingen

Door: REEF / 02 december 2014 / Personeel en organisatie

Hoe kun je als HR-manager zorgen dat het ontwikkeltraject aansluit bij de behoefte van de organisatie, medewerkers en managers. Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe inzichten in de praktijk kunnen worden toegepast en hoe krijg je de medewerkers in de "ontwikkelmodus", gegeven de werkdruk en reorganisatiespanningen.

De gemeentes Montfoort en IJsselstein zijn in 2013 ambtelijk gefuseerd tot één organisatie met de naam UW Samenwerking. FranklinCovey is met de medewerkers aan de slag gegaan en heeft hen begeleid om met behulp van de 7 'habits' invulling te geven aan hun nieuwe taken en verantwoordelijkheden. Virna Ten Jet Foei, projectleider bij UW Samenwerking, en Corine Steggink van FranklinCovey nemen u op 16 december a.s. tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst: 'Intergemeentelijke samenwerking; structurele cultuurverandering met de zeven eigenschappen van persoonlijk leiderschap' mee door deze interessante casus. Zij brengen theorie en praktijk samen en vertellen wat HR-managers kunnen doen om de mensen mee te krijgen bij grote veranderingen zoals reorganisaties.

REEF-deelt-kennisbijeenkomsten op de High Tech CampusZe geven achtergrondinformatie over de verschillende onderdelen van het ontwikkeltraject, hun samenhang en het doel dat UW Samenwerking en FranklinCovey ermee willen bereiken. Virna Ten Jet Foei en Corine Steggink delen hun leerpunten, wat werkt er wel en wat werkt niet, en ze geven aan hoe zij de ingezette ontwikkeling in de komende jaren gaan borgen.

Klik hier om u in te schrijven voor deze bijeenkomst.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.