Zoek Alle vacatures

Genomineerden REEF-project van het jaar 2019

Door: REEF / 18 november 2019 / Algemeen

Onze professionals werken iedere dag aan het beste projectresultaat. Het zijn vakmensen die ervan overtuigd zijn dat kennis delen zorgt voor het beste resultaat. Daarom verbinden zij mensen en brengen ze samen. Professionals die een tikkeltje eigenwijs zijn, maar vooral ondernemend en trots om te werken bij REEF.

Zegel project van het jaar 2019Ieder jaar maken onze professionals (en opdrachtgevers), binnen de negen expertises, kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’. Deze titel wordt gedragen door de professional met een project dat bijzonder is opgevallen in het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, innovatie en 100 % resultaat. De professional deelt bijzonder veel kennis of toont buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

De genomineerden
Wie maken dit jaar kans op de titel ‘REEF-project van het jaar’? Dit zijn alle genomineerden op een rij. Wil je meer informatie over het project en de genomineerde? Klik dan op de naam van de betreffende specialist.

  • Kennis delen zit in het DNA van onze medewerkers. Annemie van Loon is daar een mooi voorbeeld van, zij brengt als auteur haar kennis en ervaring bijeen in het boek ‘Veranderen voor de Omgevingswet’. Team personeel en organisatie nomineert daarom haar project bij de A&O-fonds Waterschappen.  

  • REEF proces en productie nomineert Ron Bisschops en zijn project bij Océ-Technolgies om verkozen te worden tot REEF-project van het jaar. Zijn expertise als lead engineer is ingezet bij de realisatie van de nieuwe inktfabriek bij Océ, een interessant CAPEX-project.

  • REEF-ambassadeur Robert Arts is met zijn project bij DAF Trucks N.V. genomineerd door team bouw en infra. Als bouwkundig projectengineer houdt hij zich bezig met het realiseren van nieuwbouw-, renovatie- en vervangingsprojecten bij DAF. Hij ondersteunt de opdrachtgevers en geeft leiding aan andere projectspecialisten en aannemers.  

  • Met trots nomineert team supply chain Robbert van Aken en zijn project bij Dechra. Doel van het project is om de organisatie gereed te maken voor een grote audit. Dit heeft geresulteerd in een verbouwing, zodat nieuwe verpakkingslijnen in gebruik genomen zijn. 

  • Vanuit team HSE is Mark Wempe aangedragen voor het REEF-project van het jaar. Binnen de Waterschap Brabantse Delta heeft hij bijgedragen aan het veranderen van de veiligheidscultuur van reactief naar berekenend en streeft hij naar een proactieve cultuur.

  • Hanna Wassouf is een echte REEF-professional die het resultaat van het project altijd voorop zet. Binnen zijn project voor Engie heeft hij zijn kennis ingezet om de HVAC-installaties in detail te ontwerpen en berekenen. Dit zorgt ervoor dat de bouw van de nieuwe fabriek voor ASML op de meest efficiënte en effectieve wijze gerealiseerd wordt.

  • REEF-professional Ryan Glans deelt graag zijn kennis er ervaring. Dit doet hij op dit moment bij Omgevingsdienst IJmond, waar hij verantwoordelijk is om de benodigde kennis te leveren voor het verrichten van inspecties, afwijkingen te signaleren en overtredingen in procedures en/of uitvoering van wet- en regelgeving op het terrein van milieutoezicht op te sporen. Team VTH gunt hem de winst van deze eervolle titel!

  • Team sociaal en juridisch nomineert Sasja Aleksic met haar project bij gemeente Dongen. Voor 1 januari 2020 moeten de verorderingen voor de jeugdhulp worden aangepast en de nieuwe wet verplichte GGZ wordt geïmplementeerd. Zij pakt haar rol bij gemeente Dongen met veel verantwoordelijkheid op en daarom nomineert team sociaal en juridisch met trots Sasja Aleksic.  

  • Ronald Bolhuis zet namens team research and development zijn kennis, ervaring en vaardigheden in als Requirements Specialist bij DAF. Zijn interesse in het vak en ervaring dragen er aan bij dat breed inzetbaar is. Heeft hij de kennis niet, dan verdiept hij zich hier in. HIj beheert en publilceert documentatie, onder andere voor DAF product development en biedt sinds kort ondersteuning aan de OBD-(on board diagnostics) afdeling.

Heb jij een favoriet? Breng je stem uit in de periode van 5 december tot 16 januari en bepaal wie de titel verdient.

Nieuwjaarsborrel
De winnaar maken we eind januari bekend tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van REEF.

Vorig jaar haalde Mike Brekelmans de meeste stemmen binnen en mocht hij de trofee in ontvangst nemen. Benieuwd naar zijn eerste reactie? Bekijk dan de video hieronder.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.