Zoek Alle vacatures

Focusverschuiving van nieuwbouw naar onderhoud

Voorafgaand aan de recessie woedde de sloop-nieuwbouwkoorts. Als schrikreactie op de recessie zien wij een afnemende aandacht voor risicovolle sloop-nieuwbouwoperaties en een gestage toename van Beheer en onderhoud. Wat zijn de ontwikkelingen in de markt en welke kansen en bedreigingen zijn er voor REEF.

Tijdens de bijeenkomst op de High Tech Campus werd hierover een discussie gevoerd. Om voldoende inhoud te geven aan het kennis delen waren twee gastsprekers aanwezig:


ir. Patrick de Kort MRE 

Als eigenaar van zijn pas opgerichte bedrijf: P. de Kort Vastgoedadvies richt hij zich op (Non-profit) vastgoedbeheerders in het ondersteunen bij het proces van het beheren van het vastgoed zowel technisch als organisatorisch. Vanuit jarenlange ervaring heeft Patrick de ontwikkelingen op de voet gevolgd, en weet als geen ander een presentatie te geven over de actuele marktontwikkelingen op het gebied van beheer en onderhoud.

 

ing. Daniel Hoeboer

Vanuit de focusverschuiving ontstaan kansen, in het bijzonder voor REEF. Het in kaart brengen van de staat van onderhoud van het vastgoed (woningbouw en utiliteitsbouw) is een vak apart. Daniël is een expert op het gebied van het maken van meerjaren onderhoudsplanningen (MJOP's) en het bepalen van begrotingen voor o.a. woningcorporaties. Daniël zal inzicht geven in de wereld van het beheer en onderhoud.Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.