Zoek Alle vacatures

Effectiviteit in werken en projecten

Op 8 november jongstleden vond wederom een geslaagde REEF-deelt-kennisbijeenkomst plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Het nieuwe werken stond tijdens deze bijeenkomt centraal. Men had tijdens deze avond interactief de gelegendheid om tot vernieuwing en optimalisatie te komen en gericht handvatten van vakgenoten aangereikt te krijgen op het gebied van een nieuwe effectieve manier van werken.

Het eerste deel René Span, Woonbedrijf - spreker REEF-deelt-kennisbijeenkomstvan de avond werd geleid door René Span, manager Facility Management en Services bij Woonbedrijf. De heer Span besprak de ervaring binnen Woonbedrijf met Het Nieuwe Werken. Ervaringen op het gebied van het resultaat, het proces, de sturing en de persoonlijke ervaringen kwamen daarbij aan bod.

 

Het tweede gedeelte van de avond gingGustaaf Kühne, EGM Architecten - spreker REEF deelt kennis over BIM. Gustaaf Kühne, groepscoördinator bij EGM architecten in Dordrecht behandelde dit Bouw Informatie Model, waarbij alle relevante informatie gedurende het ontwerp- en bouwproces opgeslagen en beheerd wordt in een digitaal 3D gebouwmodel.


Er ontstond een levendige discussie waarbij duidelijk werd dat het delen van kennis nog niet altijd vanzelfsprekend is. Zo wordt het uitrekenen van hoeveelheden door een constructeur gerealiseerd, maar vervolgens ook door de architect en/of de aannemer. Delen van kennis tussen de verschillende partijen die betrokken zijn bij een bouwproces is essentieel om BIM een succes te laten worden.

De presentatie is voor u op aanvraag beschikbaar.

Wanneer u bouw & infra advies nodig heeft om meer te weten te komen over het nieuwe werken, is REEF u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.