Zoek Alle vacatures

Een sterk collectief zorgt voor goede resultaten en mooie kampioenschappen.

Door: REEF / 28 september 2017 / Algemeen

Prestatieteams JA1 en JB1 van Hockey Geldrop zijn afgelopen seizoen kampioen van de sub-topklasse geworden. Luc Scheepers is aanvoerder van JB1 en vertelt: “Wij zijn met B1 kampioen geworden, omdat we een leuk team hebben en naar mate het jaar beter zijn gaan spelen.” Ook de coaches Thomas Bos en Max Verhappen hebben hier een belangrijke bijdrage in gehad. “Coaches zijn heel belangrijk, omdat we het gehele jaar overzicht hebben op de jongens en met z’n allen erg zijn gegroeid en daarom kampioen zijn geworden.” zeggen de coaches trots.

REEF is al jaren shirtsponsor en steunt hiermee onder andere deze teams. “Als persoon, jarenlang lid en als sponsor ben ik enorm trots op de jongens en begeleiders van deze teams. Zij hebben een mooie prestatie geleverd individueel en met elkaar.” aldus Chris Reef. Individuele ontwikkeling en ontwikkeling van het collectief vindt REEF ook belangrijk in het werkveld. REEF stimuleert de individuele ontwikkeling van haar projectspecialisten en daarmee ook de ontwikkeling van REEF, via succesvolle projecten, en die van opdrachtgevers. De projectspecialisten krijgen bij REEF alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan hun carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zo komen zij doelgericht en vlot op een hoger niveau en zorgen zijn voor succes bij de opdrachtgever. Dit sluit goed aan bij de doelen van Hockey Geldrop om de prestatieteams te laten groeien en floreren. Chris: “Het is mooi om te zien dat Hockey Geldrop gericht is op ontwikkeling van de hockeyers en de club en, zoals Conny Staudt - voorzitter van Hockey Geldrop, aangeeft verbinden zijn niet alleen bij de jeugd, maar ook tussen leden, sponsoren en vrijwilligers. Een sterk collectief zorgt voor goede resultaten en mooie kampioenschappen.”

Het nieuwe hockeyseizoen is inmiddels net gestart en wij wensen JA1, JB1 en alle andere teams van Hockey Geldrop een succesvol seizoen toe.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.