Zoek Alle vacatures

“Een prettige manier om snel bijgepraat te worden over de actualiteiten binnen een bepaald gebied.”

Door: REEF / 11 juli 2016 / Algemeen

REEF deelt kennis op de High Tech CampusDonderdag 30 juni deelden 250 professionals kennis tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst. Op de High Tech Campus vonden een zestal afzonderlijke bijeenkomsten plaats over verschillende actuele onderwerpen in uiteenlopende vakgebieden. Tijdens deze avond stond het delen van kennis centraal. Na de korte en inspirerende opening door Chris Reef ging het kennis delen van start.

Discussieleider Paul de Vries van andSafety B.V. was zeer te spreken over de kwaliteit van de bijeenkomst en de deelnemers. “De opkomst was hoog en de kwaliteit van de deelnemers ook. Ik ben blij met de interactie die er tijdens de bijeenkomst ontstond. Er was duidelijk veel aandacht voor het onderwerp.” aldus Paul. Ignance van Boekhout, veiligheidsmedewerker bij Waterschap De Dommel, beaamde dit na afloop. “Het was een goed verzorgde bijeenkomst waar nuttige informatie werd gedeeld. Daarnaast was het een juiste plek om te netwerken.”

Dat interactie niet alleen door de discussieleiders belangrijk wordt gevonden, blijkt duidelijk uit de reacties van de deelnemers. Zij laten weten dat de informele sfeer uitnodigt tot het stellen vragen en dat het fijn is om te kunnen netwerken met vakgenoten. Marc Kooij, business consultant bij Strukton Worksphere, vertelt: “Het was goed verzorgd, het was een goede locatie en een mooi moment om te netwerken.”

Het behandelen van actuele en praktische onderwerpen wordt zeer gewaardeerd. De deelnemers vinden de REEF-deelt-kennisbijeenkomst een prettige manier om snel bijgepraat te worden over de actualiteiten binnen een bepaald gebied. “Het is een fantastische combinatie van vaktechnische verbreding en zinvol netwerken.” aldus Thom Fransen, supplychain-consultant bij Alleggerita. Dionne van den Oetelaar, accountmanager bij HumanCapitalCare, zegt: “Ik heb erg veel geleerd wat ik kan toepassen in de praktijk!”. Dit wordt beaamd door Carin Spronck, operational/HR-manager bij Obec Software Engineering. “Het zet je aan het denken over je eigen werkwijze en biedt daarmee nieuwe uitdagingen.”

Enkele deelnemers die voor de eerste keer de REEF-deelt-kennisbijeenkomst bijwonen geven aan dat het voor hen een nieuwe ervaring is, die erg interessant was en dat ze zeker vaker deze bijeenkomsten gaan bijwonen.

Wij gaan dus verder met het delen van kennis. De volgende REEF-deelt-kennisbijeenkomst staat gepland voor donderdag 22 september. Heeft u interesse om deel te nemen aan een volgende editie? Schrijf u gerust al in om de uitnodiging te ontvangen via de website of houd onze LinkedIn-pagina in de gaten. Zodra de onderwerpen bekend zijn, zullen wij dat hier op publiceren.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.