Zoek Alle vacatures

Een blik op de toekomst: #REEF2020

Door: REEF / 04 februari 2019 / Algemeen

Ruim 250 REEF-specialisten en relaties keken tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel in het Parktheater terug op een succesvol jaar en proostten op 2019. Bovendien blikten de aanwezigen in een ontspannen sfeer vooruit naar de toekomst. Onder de noemer #REEF2020 is de route uitgestippeld. Verbeterplannen worden komend jaar uitgevoerd. Wat brengen de verbeteringen en welke beloftes maken wij richting onze projectspecialisten en opdrachtgevers? Bekijk het filmpje hieronder!

De REEF-beloftes

Met een blik op REEF in 2020 hebben wij een aantal beloftes gedefinieerd. Zo beloven wij opdrachtgevers het gewenste resultaat door de inzet van direct de juiste specialistische kennis, vaardigheden en ervaring. Onze projectspecialisten hebben die kennis, vaardigheden en ervaring opgedaan bij verschillende projecten en bedrijven. Zij dragen actief bij aan het delen van kennis zowel bij de opdrachtgever als met hun REEF-collega’s. Om de ontwikkeling van onze specialisten verder te stimuleren bieden wij REEF-carrièremanagement. We organiseren kennisbijeenkomsten, bieden online trainingen, verdiepende interactieve trainingen, workshops en begeleiden de projectspecialisten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Niet alleen de kennis, vaardigheden en ervaring van onze projectspecialisten vinden wij belangrijk, maar ook de grip op het resultaat én de uitkomst van de opdracht. Grip op resultaat is mede mogelijk dankzij een goede projectinventarisatie, evaluatie, voortgangsbewaking, heldere rapportages en projectoplevering. Maar zoals wij reeds eerder hebben verteld, ook door gebruik te maken van nieuwe, functionele systemen. Hierdoor is ons werk makkelijker, sneller en slimmer te organiseren.  Waardoor wij meer tijd hebben voor onze opdrachtgevers en de REEF-projectspecialisten.

Deze beloftes gaan bijdragen aan wederom een succesvol jaar!

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.