Zoek Alle vacatures

Duurzaamheid en gezondheid in gebouwen: hoe werkt dat in de praktijk?

Door: REEF / 03 juli 2019 / Installatietechniek

Van gebouwen wordt een hoge energieprestatie verwacht en er dient efficiënt omgegaan te worden met hulpbronnen. Bovendien staat de gebruiker centraal bij het ontwerp van een gebouw, zodat de gezondheid en het welzijn worden ondersteund. Dit komt ten goede aan de vitaliteit en productiviteit van medewerkers. Deze duurzaamheidseisen en hoge gezondheidseisen resulteren in complexe multidisciplinaire vraagstukken voor gebouweigenaren, adviseurs en installateurs.

Hoe bevordert technologie de gebruikerservaring van een gebouw, zodat het een ‘assistent’ is van de gebruiker? Wat doet dit met de productiviteit en motivatie van medewerkers? En wat betekenen de LEED, BREEAM en WELL-certificering voor u bij het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen?

Duurzaamheid en gezondheid in gebouwen

Lees meer hierover in de infographic 'Duurzaamheid en gezondheid in gebouwen: hoe werkt dat in de praktijk?'. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in om de infographic te downloaden.

Vul uw gegevens in om de volledige infographic over duurzaamheid en gezondheid in gebouwen, hoe werkt dat in de praktijk te downloaden

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.


Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.