Zoek Alle vacatures

Doen wat telt in het forensisch veld!

Door: REEF / 08 februari 2019 / Sociaal en juridisch

REEF-projectspecialisten zijn vooruitstrevend en alert. Hierbij is kennis delen een van de belangrijkste voorwaarde voor succes. Tijdens het symposium van GGZE Kind en Jeugd heeft een specialist van team sociaal en juridisch actief haar kennis gedeeld. Michelle Bonten talentscout sociaal en juridisch was bij dit symposium aanwezig om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen binnen het sociaal domein. De Officier van Justitie, een professor binnen de jeugdzorg en een cliënt deelden hun verhaal. Allen met één belangrijke boodschap: ‘De juiste behandelmethode is van effect op de cliënt’. Benieuwd welke behandelmethoden zij nastreven? Michelle Bonten blikt terug op deze middag.

Symposium GGZE

“Het ervaringsverhaal van een cliënte maakte veel indruk. Door veel ruzie thuis en een tekort aan aandacht ging ze slaan en schoppen en pleegde ze een overval bij een gezin. Hierdoor is ze bij GGZE terecht gekomen en door middel van EMDR behandelmethoden en de gesprekken met hulpverleners heeft ze weer de regie genomen over haar leven.”, Aldus Michelle Bonten. 

Geïnteresseerd in de overige lezingen gevolgd door Michelle Bonten? Lees dan de blog van Michelle Bonten.

REEF is op zoek naar jeugdconsulenten die gezinnen passende hulp willen bieden. In deze rol geef je informatie en professionele ondersteuning binnen de jeugdhulp. Bekijk de vacatures van team sociaal en juridisch. Of neem voor meer informatie contact op met Michelle Bonten, talentscout sociaal en juridisch via m.bonten@reef.nl of 06 113 93 353.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.