Zoek Alle vacatures

REEF-carrièremanagement is uitgebreid met online trainingen

Door: REEF / 11 februari 2019 / Algemeen

REEF is trots om te melden dat wij REEF-carrièremanagement hebben uitgebreid met online trainingen. Wij zijn continu aan het verbeteren. Om ervoor te zorgen dat onze projectspecialisten zichzelf ontwikkelen op zaken die voor hen van toepassing zijn hebben we in 2018 kritisch gekeken naar de onderdelen van REEF-carrièremanagement. Bij REEF staat de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring immers centraal.
lees meer...

Doen wat telt in het forensisch veld!

Door: REEF / 08 februari 2019 / Sociaal en juridisch

REEF-projectspecialisten zijn vooruitstrevend en alert. Hierbij is kennis delen een van de belangrijkste voorwaarde voor succes. Tijdens het symposium van GGZE Kind en Jeugd heeft een specialist van team sociaal en juridisch actief haar kennis gedeeld. Michelle Bonten blikt terug op deze middag.
lees meer...

Team P&O deelt kennis via informele intervisie

Door: REEF / 04 februari 2019 / Personeel en organisatie

Bij REEF staat de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring centraal. Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen via kennisbijeenkomsten en vinden dat bijeenkomsten leerzaam maar ook leuk moeten zijn! Projectspecialisten van het P&O-team komen daarom regelmatig samen om kennis met elkaar te delen.
lees meer...

Een blik op de toekomst: #REEF2020

Door: REEF / 04 februari 2019 / Algemeen

Ruim 250 REEF-specialisten en relaties keken tijdens de REEF-nieuwjaarsborrel in het Parktheater terug op een succesvol jaar en proostten op 2019. Bovendien blikten de aanwezigen in een ontspannen sfeer vooruit naar de toekomst. Onder de noemer #REEF2020 is de route uitgestippeld. Verbeterplannen worden komend jaar uitgevoerd. Wat brengen de verbeteringen en welke beloftes maken wij richting onze projectspecialisten en opdrachtgevers?
lees meer...

Servitizatie: de transformatie naar het dienstverlenende maakbedrijf

Door: REEF / 28 januari 2019 / Proces en productie

Tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op 19 februari staat de rol van servitizatie in de strategie van productiebedrijven centraal. Lees nu alvast meer hierover in de infographic 'Servitizatie: ontdek de weg naar een betere concurrentiepositie'. Bezoek de REEF-deelt-kennisbijeenkomst voor een volledig beeld van het onderzoeksproject afgerond door het Lectoraat Lean/World Class Performance van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.    
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 206
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.