Zoek Alle vacatures

Hygiënisch bouwen in de food en farmaceutische sector

Door: REEF / 06 december 2018 / Bouw en infra

Een controlled environment is essentieel voor een hoogwaardige productieomgeving, onder andere ook voor de productieveiligheid binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische productiebedrijven. Hoe borgt u die? En wat is het effect? Cleanroomtechniek is hierbij een belangrijk onderdeel. Lees meer hierover in de infographic 'Hygiënisch bouwen in de food- en farmaceutische sector'.
lees meer...

Sinterklaasreefenement 2018

Door: REEF / 29 november 2018 / Algemeen

Zondag 25 november bracht Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan het Evoluon, waar ze samen met onze REEF-specialisten een feestje bouwden.
lees meer...

REEF maakt zich klaar voor de toekomst

Door: REEF / 19 november 2018 / Algemeen

Het is belangrijk om van tijd tot tijd kritisch te kijken naar jezelf en naar de markt waarin je actief bent. Begin 2018 zijn we daarmee gestart en dit heeft geleid tot een verbeterplan met de titel #REEF2020. Graag brengen we u in de komende tijd regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen waar we mee bezig zijn. We blijven immers kennis delen!
lees meer...

Team VTH deelt kennis via informele intervisie

Door: REEF / 09 november 2018 / VTH

Bij REEF staat de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring centraal. Wij geven je de kans om jezelf te ontwikkelen via kennisbijeenkomsten en vinden dat bijeenkomsten hartstikke leerzaam maar ook leuk moeten zijn! Projectspecialisten van het VTH-team komen daarom regelmatig samen om kennis met elkaar te delen.
lees meer...

Pilot online trainingen van start bij REEF

Door: REEF / 07 november 2018 / Algemeen

REEF zet de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring van projectspecialisten centraal. Om onze projectspecialisten te ondersteunen stellen wij tal van handvatten ter beschikking. Zo organiseren we kennisbijeenkomsten, intervisies per team om je kennisveld te verbreden en trainingen en workshops op ons REEF-kantoor om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Toekomstgericht denken wij bij REEF na over een vernieuwende manier van leren. Daarom starten we een pilot met GoodHabitz, een platform met online trainingen. Jezelf persoonlijk ontwikkelen wanneer jij wilt, 24/7, waarbij je zelf bepaalt wat én hoe je leert. We onderzoeken met deze pilot de mogelijkheid om deze trainingen toe te voegen aan het leeraanbod van REEF, als onderdeel van REEF-carrièremanagement.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 194
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.