Zoek Alle vacatures

Een succesvol aanbestedingstraject voor de jeugdhulp door 7 goede gewoonten

Door: REEF / 19 april 2019 / Sociaal en juridisch

Hoe kun je als gemeente omgaan met aanbestedingen? En hoe zorg je ervoor dat je een succesvol aanbestedingstraject doorloopt voor de jeugdhulp?
lees meer...

Training: de Omgevingswet in de praktijk

Door: REEF / 17 april 2019 / VTH

Projectspecialisten bij REEF verbeteren dagelijks hun vakkennis. Daarom kwamen dinsdagavond 16 april de projectspecialisten van REEF VTH bijeen om te discussiëren en kennis te delen over de Omgevingswet, die per 1 januari 2021 in werking treedt. REEF organiseerde hiervoor, in samenwerking met Inge Dijkhuizen van Dijkhuizen Omgevingstraining, een praktische training.
lees meer...

Hoe geeft u als HR-professional sturing aan organisatie- en cultuurverandering met aandacht voor innovatie en eigenaarschap?

Door: REEF / 16 april 2019 / Personeel en organisatie

De wereld om ons heen verandert snel en continu, dat is een feit. De arbeidsmarkt verandert, het werk van mensen verandert door digitalisering én we moeten langer werken. De gemeente Waalwijk stelt dat ‘leeftijd maar een getal’ is, en dat het meer draait om je bevlogenheid dan om ‘hoe lang je ergens werkt’ of hoe oud je bent. Daarom stimuleren zij eigenaarschap bij medewerkers. 
lees meer...

REEF-training autisme

Door: REEF / 01 april 2019 / Sociaal en juridisch

De  jeugdconsulenten en ambulant begeleiders, die werkzaam zijn als projectspecialist bij REEF, hebben regelmatig te maken met cliënten met autisme. Autisme kan het beste worden omschreven als een verzamelnaam voor gedragskenmerken die duiden op een kwetsbaarheid op de volgende gebieden: sociale interactie, communicatie, flexibiliteit in denken en handelen en het filteren en integreren van informatie. Om onze projectspecialisten handvatten te geven over de omgang in de praktijk, organiseerde we bij REEF een training over autisme. MEE Academie van de Meentgroep verzorgde deze training.
lees meer...

De impact van projectmanagement op sociale innovatie

Door: REEF / 28 maart 2019 / Personeel en organisatie

Innovatie is ‘hot’. Technologische innovatie is hierbij de norm. Door technologie, organisatie en personeel slimmer met elkaar te verbinden wordt niet alleen de flexibiliteit van organisaties verhoogd, maar ook de productiviteit en het concurrentievermogen. Maar, hoe zit het met de transitie naar nieuwe organisatievormen, ofwel sociale innovatie?
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 215
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.