Zoek Alle vacatures

Uniek zomers festival #REEFenement was een groot succes

Door: REEF / 24 juni 2019 / Algemeen

Het jaarlijkse REEFenement is uitbundig gevierd met ruim 850 medewerkers, relaties en hun families. Om opdrachtgevers en specialisten te bedanken voor hun inzet waren we zondag 23 juni samen aanwezig in de Efteling. Een uniek zomers festival, op een toplocatie met lekker eten, live entertainment, veel gezelligheid, zomerse temperaturen en de Python op de achtergrond.
lees meer...

Vijf REEF-projectspecialisten Lean Six Sigma Yellow Belt gecertificeerd

Door: REEF / 19 juni 2019 / Algemeen

Woensdag 19 juni hebben vijf REEF-specialisten hun Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat behaald. Na voltooiing van vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, hebben ze ter afronding deelgenomen aan een werksessie Lean. 
lees meer...

REEF verwelkomt drie nieuwe collega's.

Door: REEF / 07 juni 2019 / Algemeen

Welkom aan onze drie nieuwe collega's: Alex Frijters, Mitch Meiboom en Youness Alaoui. Alex is begonnen als accountmanager van onze REEF-diensten: REEF geeft Raad en REEF recruitment. Mitch versterkt het team sociaal en juridischals projectmanager en Youness sluit zich als projectmanager aan bij team supply chain. Benieuwd welke ambities zij gaan waarmaken bij REEF en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees hier verder. Veel succes heren!
lees meer...

Wat komt er op ons af met de nieuwe Omgevingswet?

Door: REEF / 01 mei 2019 / HSE

Naar verwachting gaat op 1 januari 2021 de nieuwe Omgevingswet in. Veel aspecten zijn nog onbekend en behoeven nog aandacht. Maar de basis is gelegd. De gemeentes krijgen veel vrijheid om invulling te geven aan normen en regels, echter moeten deze wel voldoen aan landelijk gestelde kaders. Wat zijn de belangrijkste veranderingen?
lees meer...

WELL-gecertificeerd gebouw: focus op gezondheid van mensen

Door: REEF / 24 april 2019 / Installatietechniek

Energieneutraal bouwen wordt minder bijzonder. Steeds meer bedrijven zijn bezig met duurzaamheid en een prettige werkomgeving voor medewerkers. Bouwen volgens de WELL-standaard zorgt voor een gezond gebouw met een beter leefklimaat voor de gebruikers. Met als gevolg een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 220
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.