Zoek Alle vacatures

Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud

Door: REEF / 27 december 2019 / Proces en productie

Onderhoudsafdelingen staan voor veel uitdagingen: de productie moet sneller, beter en tegen minder kosten. Want stilstand in productie kost omzet en belemmert daardoor groei en betrouwbare productie. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Hoe gaat u om met groei en veranderingen binnen uw organisatie? Of met toeleveranciers die zelf veranderen? 
lees meer...

Het nieuwe akoestische landschap: wat zijn de gevolgen van de Aanvullingswet geluid Omgevingswet?

Door: REEF / 16 december 2019 / VTH

Op 2 juli is het voorstel voor de Aanvullingswet geluid Omgevingswet aangenomen door de Tweede Kamer. Wat betekenen de nieuwe geluidregels voor de ondernemers? Zijn er nu minder regels en is er meer ruimte voor initiatieven? Hoe gaan we om met het ruimtegebrek in Nederland? Hoe waarborgen we een goed woon- en leefklimaat zonder dat bedrijven worden belemmerd in hun bedrijfsvoering? En hoe gaat u als (medewerker van de) overheid om met de nieuwe verantwoordelijkheid van akoestische invulling van gebieden?
lees meer...

''Excellent innoveren'' voor een toekomstbestendige organisatie in de maakindustrie

Door: REEF / 15 december 2019 / Research and development

Er komt veel op de maakindustrie af. Nieuwe technologieën zoals 3D printing, robots, AI, VR, machine vision en drones dienen zich nadrukkelijk aan. Daarnaast vinden er diverse ontwikkelingen plaats bij de klant, in de keten, de markt en in de maatschappij. Denk aan de groeiende behoefte aan nieuwe producten, services en samenwerking in de keten. Daarbij neemt de concurrentie toe van onder andere Chinese maakbedrijven die hele ketens digitaal gaan opzetten. Hoe ga je om met deze ontwikkelingen? Beschouw je nieuwe technologieën en ontwikkelingen als bedreigingen of zet je ze om in enorme kansen? En hoe trek je innovatie breder dan alleen technische innovatie?
lees meer...

Wat zijn smart buildings, hoe realiseer je ze en wat levert het op?

Door: REEF / 15 december 2019 / Installatietechniek

De overheid neemt maatregelen om Nederland te beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering. Hierover zijn doelen afgesproken en afspraken met allerlei partijen gemaakt. Alle sectoren worden hierbij geraakt en ook de bouwsector en het facilitaire werkveld hebben een enorme uitdaging. De energietransitie in de gebouwde omgeving moet worden versneld. Bijvoorbeeld door het verminderen van de CO2-uitstoot door het slimmer maken van gebouwen. Het klimaatakkoord stelt daarmee nieuwe eisen aan beheerders van gebouwen, facilitymanagement organisaties, installateurs en adviseurs. Welke oplossingen zijn er op weg naar besparing en energieneutrale gebouwen? Ofwel: wanneer is er sprake van smart buildings?
lees meer...

Stappen richting een succesvolle 1 gezin 1 plan 1 regisseur aanpak

Door: REEF / 12 december 2019 / Sociaal en juridisch

Door de decentralisatie is de verantwoordelijkheid van de jeugdzorg bij gemeenten belegd. Met de werkwijze '1 gezin, 1 plan, 1 regisseur' wordt hulp dichterbij burgers georganiseerd, uitgaande van hun eigen kracht. Welke stappen zijn nodig voor een succesvolle ‘1 gezin-, 1 plan-, 1 regisseuraanpak'? Wie heb je daarvoor nodig? En hoe zorg je voor een succesvolle afstemming van de hulp tussen gezin, het netwerk, de gemeente en de zorgprofessionals?
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 242
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.