Zoek Alle vacatures

We zijn aan het groeien en verwelkomen daarom een drietal nieuwe projectmanagers

Door: REEF / 22 augustus 2019 / Algemeen

REEF is aan het groeien. Om te zorgen dat wij klaar zijn voor de toekomst is een investering nodig in goede medewerkers. We verwelkomen daarom een drietal nieuwe projectmanagers. Hierdoor zijn wij in staat onze huidige en potentiële opdrachtgevers nog beter te ondersteunen tijdens hun projecten. En zorgen we dat onze projectspecialisten ondersteund worden in het behalen van het gewenste resultaat bij onze opdrachtgevers.
lees meer...

#REEFenement 2019: terugblik op een geslaagde familiedag

Door: REEF / 15 juli 2019 / Algemeen

Op zondag 23 juni 2019 genoten onze medewerkers, relaties en hun families van een zomers festival in de Efteling. Bekijk de video voor een uitgebreide sfeerimpressie van de dag.
lees meer...

Uniek zomers festival #REEFenement was een groot succes

Door: REEF / 24 juni 2019 / Algemeen

Het jaarlijkse REEFenement is uitbundig gevierd met ruim 850 medewerkers, relaties en hun families. Om opdrachtgevers en specialisten te bedanken voor hun inzet waren we zondag 23 juni samen aanwezig in de Efteling. Een uniek zomers festival, op een toplocatie met lekker eten, live entertainment, veel gezelligheid, zomerse temperaturen en de Python op de achtergrond.
lees meer...

Vijf REEF-projectspecialisten Lean Six Sigma Yellow Belt gecertificeerd

Door: REEF / 19 juni 2019 / Algemeen

Woensdag 19 juni hebben vijf REEF-specialisten hun Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat behaald. Na voltooiing van vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, hebben ze ter afronding deelgenomen aan een werksessie Lean. 
lees meer...

REEF verwelkomt drie nieuwe collega's.

Door: REEF / 07 juni 2019 / Algemeen

Welkom aan onze drie nieuwe collega's: Alex Frijters, Mitch Meiboom en Youness Alaoui. Alex is begonnen als accountmanager van onze REEF-diensten: REEF geeft Raad en REEF recruitment. Mitch versterkt het team sociaal en juridischals projectmanager en Youness sluit zich als projectmanager aan bij team supply chain. Benieuwd welke ambities zij gaan waarmaken bij REEF en wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees hier verder. Veel succes heren!
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 222
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.