Zoek Alle vacatures

Optimalisatie van het procure-to-payproces

Door: REEF / 09 januari 2019 / Supply chain

REEF-projectspecialist Björn Leenders voert een project uit bij Aspen Oss als procurementspecialist Indirect Materials & Services. In deze rol is Björn verantwoordelijk voor drie projecten: het optimaliseren van het procure-to-payproces, het naar een hoger niveau tillen van contractmanagement en het up-to-date krijgen en houden van vendor- en artikel-masterdata.  
lees meer...

Werken als master data specialist bij Hearthside Food Solutions

Door: REEF / 30 augustus 2018 / Supply chain

REEF-projectspecialist Gerton Westrek voert als master data specialist een project uit bij Hearthside Food Solutions, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van voedingsrepen. Hearthside Food Solutions had in andere landen al eerder focus op SAP en vanaf 2017 ook in Nederland. Bij het moederconcern werd al gebruik gemaakt van SAP, wat voor Gerton de taak opwierp om de masterdata uit het oude systeem van Hearthside Food Solutions gereed te maken voor een upload naar SAP. Door eerdere samenwerkingen in andere landen, beschikken ze al over een eigen SAP-implementatieteam. In samenwerking met hen is Gerton begin september 2017 gestart met het project, met als doel om op 1 januari 2018 “live” te gaan met SAP. Voordat ze daadwerkelijk “live” gingen hebben er 3 tot 4 testrondes plaats gevonden. Inmiddels is Hearthside Food Solutions live gegaan met SAP en helpt Gerton nog een tijd mee om SAP verder te vullen met ontbrekende en nieuwe data.
lees meer...

/Waarom? HR-adviseur binnen gemeenteland uitdagend is

Door: REEF / 27 juli 2018 / Personeel en organisatie

De decentralisatie bij de rijksoverheid, waarbij taken verschoven zijn naar de gemeentes, de transitie, betekent een enorme uitbreiding van het takenpakket van de gemeente. Ook binnen de gemeente Heerlen was sprake van de  invoering van “de drie d’s” (decentralisaties): Participatiewet, AWBZ en de Jeugdzorg. Dit kwam bij gemeente Heerlen na een interne  reorganisatie van de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken. REEF ondersteunde de gemeente in dit proces door het adviseren over de bedrijfsvoering en strategie en het (mede-) ontwikkelen en evalueren van concernbeleid. Het project werd uitgevoerd door REEF-projectspecialist en P&O-adviseur Roy Boermeester voor de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken en de afdeling Welzijn.
lees meer...

Werken als QESH Officer bij REEF

Door: REEF / 04 juni 2018 / HSE

REEF-projectspecialist Debby Bijker voert als QESH-Officer een project uit bij BRB International in Ittervoort, een wereldwijde producent van chemicaliën, siliconen en additieven. In deze rol ondersteunt zij de global QESH-manager bij zijn werkzaamheden om het veiligheidsbeleid binnen de organisatie naar een hoger niveau te brengen.        
lees meer...

Werken als recruiter bij de grootste hightech organisatie in de Brainport regio

Door: REEF / 26 maart 2018 / Personeel en organisatie

  De grootste hightech organisatie in de Brainport regio is op zoek naar 2500 mensen dit jaar en Annicka van Erp, projectspecialist bij divisie Personeel en Organisatie, is aangesteld om hen hierbij te ondersteunen. Samen met collega-recruiters en Accenture zijn zij continu op zoek naar talent voor de vele verschillende afdelingen. 
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 7
  • pagina: 
  • 1
  • 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.