Zoek Alle vacatures

Bewustwording van de risico's - HSE / Marcel Karger

Door: REEF / 19 april 2019 / HSE

REEF-projectspecialist Marcel Karger is verantwoordelijk voor de veiligheid van de bouwplaatsmedewerkers bij de realisatie van een nieuwe hal – inclusief installaties – voor een nieuwe productielijn voor Sekisui S-Lec in Roermond. De werkzaamheden worden uitgevoerd door S-MAX, een combinatie van Heijmans en Engie.
lees meer...

Kosten én tijd reduceren in de machinebouw vanuit een praktische invalshoek

Door: REEF / 26 maart 2019 / Research and development

REEF-projectspecialist Erik Vleer is werkzaam als mechanical engineer op een project in product handling en machinebouw. Erik biedt ondersteuning bij de oplevering van diverse projecten. Dit varieert van het ontwerpen van installaties en machines (of delen hiervan) in een 3D CAD applicatie, het opzetten van een TPD (Technisch Product Dossier) tot het maken van handleidingen.
lees meer...

Verduurzaming bij woningcorporaties: in 2020 moeten alle woningen gemiddeld energielabel B hebben

Door: REEF / 27 februari 2019 / Bouw en infra

REEF-projectspecialist Teun van den Heuvel is energieprestatie-adviseur woningen (EPA-W) en stelt energielabels en energie-indexen voor woningen op. Hij voert een verduurzamingsproject uit bij HERE Bouwadvies. Voor woningbouwcorporaties en particuliere verhuurders draagt hij bij aan energetische verbeterplannen.
lees meer...

Optimalisatie van het procure-to-payproces

Door: REEF / 09 januari 2019 / Supply chain

REEF-projectspecialist Björn Leenders voert een project uit bij Aspen Oss als procurementspecialist Indirect Materials & Services. In deze rol is Björn verantwoordelijk voor drie projecten: het optimaliseren van het procure-to-payproces, het naar een hoger niveau tillen van contractmanagement en het up-to-date krijgen en houden van vendor- en artikel-masterdata.  
lees meer...

Werken als master data specialist bij Hearthside Food Solutions

Door: REEF / 30 augustus 2018 / Supply chain

REEF-projectspecialist Gerton Westrek voert als master data specialist een project uit bij Hearthside Food Solutions, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van voedingsrepen. Hearthside Food Solutions had in andere landen al eerder focus op SAP en vanaf 2017 ook in Nederland. Bij het moederconcern werd al gebruik gemaakt van SAP, wat voor Gerton de taak opwierp om de masterdata uit het oude systeem van Hearthside Food Solutions gereed te maken voor een upload naar SAP. Door eerdere samenwerkingen in andere landen, beschikken ze al over een eigen SAP-implementatieteam. In samenwerking met hen is Gerton begin september 2017 gestart met het project, met als doel om op 1 januari 2018 “live” te gaan met SAP. Voordat ze daadwerkelijk “live” gingen hebben er 3 tot 4 testrondes plaats gevonden. Inmiddels is Hearthside Food Solutions live gegaan met SAP en helpt Gerton nog een tijd mee om SAP verder te vullen met ontbrekende en nieuwe data.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 10
  • pagina: 
  • 1
  • 2
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.