Zoek Alle vacatures

'Slim Verduurzamen Gemeentelijke Gebouwen': de aanpak

Door: REEF / 05 augustus 2019 / Bouw en infra

De gemeente Eindhoven staat voor de grote opgave om ruim 100.000 woningen en alle bedrijfspanden voor 2045 van het aardgas af te halen, de ambitie en doelen hiervoor zijn vastgelegd in het klimaatplan040. REEF wordt betrokken tijdens het hele traject: van de implementatie tot aan de huidig lopende exploitatie. REEF-projectspecialist John-Pierre van de Kerkhof is al vanaf het eerste moment (2012), als projectleider, verantwoordelijk voor het SPEA-project.
lees meer...

Milieu-inspecties bij Omgevingsdienst IJmond / Ryan Glans

Door: REEF / 12 juli 2019 / VTH

REEF-projectspecialist Ryan Glans is dierenliefhebber en heeft deze hobby gecombineerd met zijn werk. Voor zijn werk, als milieu-inspecteur voor agrarische bedrijven bij omgevingsdienst IJmond, komt hij dagelijks bij bedrijven omringd door dieren. Denk aan paardenfokkers en maneges, melkveehouderijen, schapen- en geitenhouders en zelfs een kleine dierentuin. Hij inspecteert deze bedrijven op geldende wet- en regelgeving. Indien nodig schrijft hij de bedrijven aan op eventuele overtredingen. Daarnaast is het belangrijk dat alle informatie aan het digitale dossier gevoegd wordt.
lees meer...

REEF-projectspecialiste Danique implementeert groeistrategie bij Vanderlande

Door: REEF / 09 juli 2019 / Personeel en organisatie

REEF-projectspecialist Danique Raaijmakers is projectmedewerker bij Vanderlande (transportsystemen). Vanderlande maakt een enorme groei door en de ambitie van Vanderlande is om leider te worden op het gebied van transportsystemen. Danique geeft vanuit haar kennis en ervaring ondersteuning en advies over de implementatie van de groeistrategie.
lees meer...

Milieutoezicht bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg / Bas van Venrooij

Door: REEF / 10 mei 2019 / VTH

REEF-projectspecialist Bas van Venrooij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van milieucontroles bij industriële bedrijven voor de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg. Hij beoordeelt industriële bedrijven op het naleven van de geldende wet- en regelgeving.
lees meer...

Jeugdconsulent Yvonne van Kruchten adviseert over passende jeugdhulp

Door: REEF / 22 april 2019 / Sociaal en juridisch

REEF-projectspecialist Yvonne van Kruchten heeft 24 jaar ervaring binnen jeugdzorg en is werkzaam als jeugdconsulent bij de gemeente. Yvonne adviseert gezinnen over passende jeugdhulp. Ze vindt het belangrijk om te werken vanuit de cliënt: ze verdiept zich in de hulpvraag en probeert te achterhalen waar de behoefte ligt. Met een onafhankelijke blik bepaalt zij of er hulpverlening nodig is en welke.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 15
  • pagina: 
  • 1
  • 2
  • 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.