Zoek Alle vacatures

Milieutoezicht bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg / Bas van Venrooij

Door: REEF / 10 mei 2019 / VTH

REEF-projectspecialist Bas van Venrooij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van milieucontroles bij industriële bedrijven voor de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg. Hij beoordeelt industriële bedrijven op het naleven van de geldende wet- en regelgeving.
lees meer...

Jeugdconsulent Yvonne van Kruchten adviseert over passende jeugdhulp

Door: REEF / 22 april 2019 / Sociaal en juridisch

REEF-projectspecialist Yvonne van Kruchten heeft 24 jaar ervaring binnen jeugdzorg en is werkzaam als jeugdconsulent bij de gemeente. Yvonne adviseert gezinnen over passende jeugdhulp. Ze vindt het belangrijk om te werken vanuit de cliënt: ze verdiept zich in de hulpvraag en probeert te achterhalen waar de behoefte ligt. Met een onafhankelijke blik bepaalt zij of er hulpverlening nodig is en welke.
lees meer...

Bewustwording van de risico's - HSE / Marcel Karger

Door: REEF / 19 april 2019 / HSE

REEF-projectspecialist Marcel Karger is verantwoordelijk voor de veiligheid van de bouwplaatsmedewerkers bij de realisatie van een nieuwe hal – inclusief installaties – voor een nieuwe productielijn voor Sekisui S-Lec in Roermond. De werkzaamheden worden uitgevoerd door S-MAX, een combinatie van Heijmans en Engie.
lees meer...

Kosten én tijd reduceren in de machinebouw vanuit een praktische invalshoek

Door: REEF / 26 maart 2019 / Research and development

REEF-projectspecialist Erik Vleer is werkzaam als mechanical engineer op een project in product handling en machinebouw. Erik biedt ondersteuning bij de oplevering van diverse projecten. Dit varieert van het ontwerpen van installaties en machines (of delen hiervan) in een 3D CAD applicatie, het opzetten van een TPD (Technisch Product Dossier) tot het maken van handleidingen.
lees meer...

Verduurzaming bij woningcorporaties: in 2020 moeten alle woningen gemiddeld energielabel B hebben

Door: REEF / 27 februari 2019 / Bouw en infra

REEF-projectspecialist Teun van den Heuvel is energieprestatie-adviseur woningen (EPA-W) en stelt energielabels en energie-indexen voor woningen op. Hij voert een verduurzamingsproject uit bij HERE Bouwadvies. Voor woningbouwcorporaties en particuliere verhuurders draagt hij bij aan energetische verbeterplannen.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 12
  • pagina: 
  • 1
  • 2
  • 3
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.