Zoek Alle vacatures

Routekaart anders werken - een cyclisch proces

Door: REEF / 27 november 2018 / Personeel en organisatie

De Omgevingswet komt eraan en alle Nederlandse (semi)overheidsinstanties bereiden zich hierop voor. Op verschillende vlakken moeten er stappen gemaakt worden. Een daarvan is anders werken en anders denken. De Routekaart Anders Werken is een hulpmiddel voor bij zo'n veranderingstraject.
lees meer...

Verhoog uw positie op de veiligheidscultuurladder

Door: REEF / 26 november 2018 / HSE

De wetgeving rondom veiligheid en kwaliteit wordt steeds strikter en complexer. Veilig werken staat de komende jaren centraal. Het verhogen van veiligheid is een combinatie van kennis en gedrag. Wat is uw positie op de veiligheidscultuurladder? Bekijk hier de infographic 'Verhoog uw positie op de veiligheidscultuurladder'.
lees meer...

De wereld voor constructeurs anno 2019

Door: REEF / 26 november 2018 / Research and development

Organisaties hebben steeds vaker te maken met steeds kortere ontwikkelingstijden en ‘first time right’ projecten. Deze trend zorgt ervoor dat er steeds minder tijd is om zaken grondig en structureel uit te zoeken en voor te bereiden. Waar liggen de uitdagingen voor de constructeurs in 2019? Lees meer hierover in de infographic 'De wereld voor constructeurs anno 2019'.
lees meer...

Doorontwikkeling veiligheid binnen het Sociaal Domein

Door: REEF / 01 november 2018 / Sociaal en juridisch

De vernieuwde meldcode huiselijk geweld wordt op 1 januari 2019 ingevoerd. Is het voor u al duidelijk hoe het Sociaal Domein binnen uw organisatie wordt ingericht en waar u aan moet denken om hiervoor een goed beleid op te stellen? Lees meer hierover in de infographic Doorontwikkeling veiligheid binnen het Sociaal Domein.
lees meer...

Verhoog de arbeidsproductiviteit als antwoord op de arbeidsmarktkrapte

Door: REEF / 01 november 2018 / Supply chain

Hoe kunt u uw arbeidsproductiviteit verhogen en meer uit uw investeringen in automatisering en digitalisering halen om arbeidskrapte aan te pakken? Lees meer hierover in de infographic "Verhoog de arbeidsproductiviteit als antwoord op de arbeidsmarktkrapte". 
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 146
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.