Zoek Alle vacatures

Bij REEF staat persoonlijke groei en talentmanagement centraal

Door: REEF / 25 februari 2019 / Personeel en organisatie

Talent; volgens van Dale betekent dit natuurlijke begaafdheid; = aanleg. Als werknemer zou je het liefst je talent willen benutten in je werk. Maar werkt jouw werkgever hier ook voldoende aan mee? Talentmanagement richt zich op het ontwikkelen van je talent en het zoeken naar functie waarin dat talent goed tot zijn recht komt.

Talent management
Kim de Veer startte bij REEF als corporate recruiter. “Recruitment is een fantastisch vak! Maar na 10 jaar miste ik de uitdaging”, vertelt Kim. “Ik had voor mijn gevoel alles al zo’n beetje meegemaakt, van arbeidsmarktcommunicatie tot het ontwikkelen van een employer branding strategie.” Bij REEF staat persoonlijke groei en talentmanagement centraal. Samen met Kim hebben we gekeken waar zij haar talenten verder kon inzetten.

De gemeenschappelijke basis van recruitment en HR is het gesprek. “REEF heeft mij de mogelijkheid geboden om mee te doen aan de opleiding HR gesprekspartner bestaande uit drie delen. Bij de HR intervisiebijeenkomsten heb ik al mijn HR collega’s leren kennen. Dit was een mooi haakje om meeloopmomenten te plannen bij verschillende opdrachtgevers van REEF.”

REEF heeft Kim de mogelijkheid geboden om zichzelf verder te ontwikkelen. Zo heeft Kim een hoorcollegereeks bij Nyenrode gevolgd over HR strategie, waardoor ze weer nieuwe inspiratie kreeg. Met deze kennis en tools op zak hebben we haar de mogelijkheid geboden om bij REEF deze kennis verder uit te diepen in de praktijk. “Als HR-adviseur binnen REEF houd ik me nu voornamelijk bezig met verzuim. Dit in combinatie met een dag als externe HR-adviseur van REEF, geeft mijn carrière de impuls die ik nodig heb!” Naast verzuim is Kim als HR-adviseur bezig met uiteenlopende projecten: van vitaliteit, de HR cyclus tot aan het implementeren van een nieuwe arbodienst. Al blijft het allerbelangrijkste een goed gesprek met de medewerker. Of dat nu over vitaliteit, verzuim, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een gezellig praatje gaat.

Wil je weten welke nieuwe inzichten talentmanagement jou kan geven? We gaan graag het gesprek met jou aan! Voor meer informatie kun je contact opnemen, of laat vrijblijvend je gegevens achter, zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.