Zoek Alle vacatures

Astrid Dam is REEF-projectspecialist van het jaar

Door: REEF / 17 januari 2017 / Algemeen

Astrid Dam is verkozen tot REEF-projectspecialist van het jaar. Middels online stemmen kon eenieder zijn of haar favoriete specialist kiezen uit zeven genomineerden. De REEF-projectspecialist van het jaar is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF. Astrid kreeg 36,8% van de stemmen.

REEF-projectspecialist van het jaar Astrid Dam wordt gefeliciteerd door projectmanager Eelke van der Heijden (L)

   Projectmanager Eelke van der Heijden (L)
   feliciteert Astrid Dam

Astrid viel op omdat zij haar vak heel erg serieus neemt. Zij is leergierig, volgt veel trainingen bij REEF, ook als die niet direct haar vakgebied betreffen en volgt nu zelfs HBO bestuurskunde naast een fulltime baan.

Haar opdrachtgever, gemeente Helmond, (de afdeling heet sinds oktober Senzer), is ontzettend te spreken over haar. Zij verzet veel werk en laat zich niet gek maken én heeft oog voor samenwerking en benoemt de verbeterzaken die zij constateert proactief. Zij durft mensen op gedrag aan te spreken en krijgt draagvlak voor haar standpunten.

Zij deelt haar kennis met collega’s en streeft altijd naar het optimale resultaat. Zij is echter heel bescheiden en zal niet onnodig om aandacht vragen.

Astrid past perfect bij onze dienstverlening qua kwaliteitsgerichtheid en klantgerichtheid en samenwerken. Nuchter en een goede aanpakker, blijft stressbestendig en heel planmatig werken onder een stevige werkdruk en heeft het vermogen te relativeren.

Astrid heeft haar project in Helmond inmiddels succesvol afgerond; later deze maand start zij bij Gemeente Gooise Meren.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.