Zoek Alle vacatures

Andere ontvangstruimte door groot aantal deelnemers REEF deelt kennis

REEF deelt kennis - High Tech Campus

ontvangst REEF deelt kennis in The Mart

Door het groot aantal inschrijvingen voor de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten op donderdag 19 april op de High Tech Campus, is er niet voldoende ruimte in de ontvangsthal. De professionals die kennis komen delen worden daarom ontvangen in The Mart, aan het einde van The Strip.

Het delen van kennis en ervaring is essentieel voor de eigen ontwikkeling binnen het vakgebied. Deze kennis bij elkaar brengen, maar vooral weten waar je kennis kan “halen”, helpt goede resultaten te behalen in het werk en bevordert de persoonlijke ontwikkeling.
Bovendien kan het bijzonder nuttig zijn om professionele specialisten met een soortgelijke functie in een ander bedrijf te ontmoeten. Dit leidt tot nieuwe ideeën én samenwerkingsverbanden waar alle partijen de vruchten van plukken.

Om deze ontwikkelingen te stimuleren organiseert REEF inspiratiesessies, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten en seminars. De bijeenkomsten vinden over het algemeen plaats op de High Tech Campus in Eindhoven. Een bewuste keuze: de Campus is hét terrein voor vernieuwing en innovatie.

Op 19 april vinden vijf bijeenkomsten plaats:

- Integrale overheidshandhaving
- Supply chain - groei en integratie
- Lab-on-a-chip technology for diagnostic applications
- HR als businesspartner
- gebiedsontwikkeling - Tuinman in de wijk

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.