Zoek Alle vacatures

Alpe d'HuZes-actie Ton Huibers

Door: REEF / 04 juni 2015 / Algemeen

Alpe d'HuZes actie Ton Huibers - beklimming Ton HuibersTon Huibers heeft maar liefst 5 keer! de Alpe d’Huez beklommen. Daarmee overtrof hij zijn eigen doel van 4 beklimmingen en haalde hij ruim €13.500,- op voor het onderzoek naar kanker.   

De gehele week waren Ton en zijn Top Team Huibers al in de Franse Alpen te vinden om, naast het leveren van de sportieve prestaties, te ondersteunen bij de voorbereidingen van het evenement.

TopTeam Huibers in de Alpen

Teamleden: Gerard, Maria, Riny en Marion hebben per fiets deelgenomen aan de Alpe d'HuZus-actie, Laura, Tiny, Helma en Maud gingen lopend de berg op.

Op 4 juni was de grote dag daar, om 04:51 uur gingen Ton en teamgenoten Mark Vloet en Theo Leenders van Top Team Huibers van start. Er volgden 5 zware beklimmingen, die ieder ruim anderhalf uur duurde! Iets voor half 6 passeerde Ton Huibers voor de vijfde keer de finishlijn op de top van "de Hollandse Berg".

Namens de gehele organisatie van REEF spreken we onze waardering uit voor het geweldige initiatief en feliciteren we Ton en zijn teamgenoten met de geleverde TOPprestatie!

Klik hier om alle foto's te bekijken.

TopTeam Huibers bedankt REEF

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.