Zoek Alle vacatures

Alpe D'HuZes

Werknemer van de maand - Willibrord Dellaert

Alpe d'HuZesVorig jaar trotseerde hij de berg drie keer, dit jaar ging hij voor hetzelfde doel en slaagde hij er zelfs in nog een keer extra omhoog te klimmen. Onze collega, Willibrord Dellaert, werkzaam als mainte-nance engineer bij Vlisco, deed ook dit jaar weer mee aan wielerevenement Alpe D’Huzes. Tijdens dit succesvolle evenement beklimmen deelnemers, in teamverband of individueel, maximaal zes maal op één dag de berg Alpe d’Hues in Frankrijk. Op 6 en 7 juni dit jaar haalden 8000 deelnemers bijna 30 miljoen euro op voor de KWF Kankerbestrijding om mensen met deze vreselijke ziekte te helpen.

 

Het was voor Willibrord de tweede keer dat hij aan de Alpe D’Huzes deelnam, en het is van zijn gezicht af te lezen dat hij er weer van genoten heeft. Vorig jaar fietste onze collega voor het eerst de Alpe d’Huzes. Beginnend aan een training, op 56-jarige leeftijd, met een niet al te goede conditie en een tussentijdse knieblessure ging hij het avontuur in Frankrijk aan en ‘opgeven was daarbij geen  optie’. Drie keer omhoog was zijn streven, dit doel heeft Willibrord, ondanks wat problemen met zijn hartslag, gelukkig behaald. En dat smaakte naar meer.

Willibrord DellaertDit jaar had Willibrord wederom tot doel om de Alpe d’Huez drie keer te beklimmen en daarmee zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Deze keer was het gezelliger omdat hij niet alle rondes alleen heeft gefietst. ‘’We gaan wel met een groep naar Frankrijk, maar omdat ieder zijn eigen tempo heeft, fiets je vrijwel de hele rit alleen. Deze keer heb ik de eerste ronde met iemand mee gefietst. Hij was twee jaar jonger dan ik en we waren echt aan elkaar gewaagd. Het is leuk om deze ervaring met elkaar te kunnen delen.’’ vertelt Willibrord. De tweede ronde is Willibrord met drie man gestart, één daarvan haakte door het hoge tempo al vroeg af, halverwege is Willibrord alleen verder gefietst. Eenmaal voor de derde keer boven bedacht hij zich dat als hij rustig aan zou doen, een vierde keer ook moest lukken. Wat drinken, je hartslag laten zakken en gaan. Deze strategie heeft er voor gezorgd dat Willibrord ook een vierde maal de Alpe d’Huez trotseerde. REEF is trots dat Willibrord dit jaar weer gevochten heeft voor het goede doel. Daarom wil REEF Willibrord op deze manier nogmaals feliciteren met deze geweldige prestatie en de collega’s bedanken die hem hebben gesteund.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.