Zoek Alle vacatures

Actuele kennis over handhaving en milieu dankzij REEF

Door: REEF / 26 februari 2019 / VTH

Bij REEF staat het delen en ontwikkelen van kennis, vaardigheden en ervaring centraal. Het is daarom belangrijk onze projectspecialisten hierin te faciliteren. Dit doen we onder andere door het organiseren van de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, waarbij actuele thema’s ter sprake worden gebracht door gastsprekers. Maar bijvoorbeeld ook door het aanbieden van de juiste opleiding. REEF-projectspecialist Devon de Jong volgde onlangs de opleiding HAMIL, handhaving en milieu. Met deze opleiding heeft Devon extra handvatten gekregen voor het toezicht houden en handhaven op het gebied van milieu. 

Devon de JongAls toezichthouder heb je regelmatig te maken met wijzigingen in de wet. Dit brengt veranderingen in je werk, wat natuurlijk voor de nodige afwisseling zorgt. “Het is prettig dat REEF meedenkt zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen! Ik heb via REEF veel contact met collega’s, bijvoorbeeld door intervisie-bijeenkomsten. Ook tref ik regelmatig collega’s op de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.” Deze kennis zet Devon in op zijn project als toezichthouder agrarische bedrijven. “Ik controleer of de bedrijven de geldende wet- en regelgeving naleven en of ze zich houden aan de milieuwetgeving.” Dit doet hij voor de zogeheten type B inrichtingen, dit zijn voornamelijk veehouderijen zoals geitenboerderijen en melkvee. Dagelijks houdt hij zich bezig met het uitvoeren van controles. “Bij het constateren van een overtreding ga ik dan ook regelmatig op her-controle, om te checken of de aanpassingen zijn doorgevoerd.”

REEF-carrièremanagement
Jouw persoonlijke ontwikkeling bij REEF staat centraal. “REEF heeft met mij gekeken naar mijn talenten. Op basis daarvan is er een passend project gevonden, wat mij stimuleert om me verder te ontwikkelen.” Sinds kort is het voor REEF-projectspecialisten mogelijk om online trainingen te volgen. De online trainingen van GoodHabitz beantwoorden de eerste leerbehoefte, aanvullend hierop blijven wij kennisbijeenkomsten en intervisies organiseren om het kennisveld van onze projectspecialisten te verbreden. Zo zorgen wij ervoor dat projectspecialisten direct de juiste kennis beschikbaar hebben voor hun project en ze meer uit hun carrière halen.

Carrièremogelijkheden bij REEF
Benieuwd wat REEF voor jou kan betekenen? Bekijk hier onze actuele projecten, we gaan graag het gesprek aan om jouw carrière verder vorm te geven.

Terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.