Zoek Alle vacatures

Mike Brekelmans genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF supply chainREEF supply chain heeft Mike Brekelmans genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

 
Graag stellen we Mike aan u voor:

Naam: Mike Brekelmans
Huidige project: Logistic Engineer bij Océ Technologies
In dienst bij REEF sinds: juli 2014

REEF-projectspecialist Mike Brekelmans

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Mike Brekelmans namens REEF supply chain is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Als persoon is Mike te omschrijven als een zeer zelfbewuste, toegewijde en proactieve collega. Zijn doelgerichtheid en vastberadenheid sieren hem. Deze eigenschappen zet hij in bij zijn opdrachtgever waardoor hij zijn toegevoegde waarde uitstekend in kan zetten.  

Zijn toewijding en proactiviteit heeft dit jaar bijgedragen aan het succes van REEF. Mike heeft eerdere jaren zijn kennis uitgebreid door onder andere zijn opleiding APICS af te ronden. Mike wil deze kennis graag delen binnen team supply chain, maar zeker ook bij zijn opdrachtgever. Deze houding sluit naadloos aan bij de filosofie van REEF, namelijk het kennis delen. Dit is ook de reden dat Mike extra activiteiten is gaan uitvoeren in de rol van kennismanager. In deze rol is hij het gezicht van planning en engineering voor REEF supply chain. Daarin is hij eerste inhoudelijke aanspreekpunt voor collega-specialisten en sparringpartner/adviseer voor collega's van REEF. Als kennismanager heeft Mike zich ook ingezet om kennis te delen buiten REEF. Hij is druk bezig geweest om met een extern platform zich in te zetten om kennis en ervaringen te delen met opdrachtgevers.

Dat Mike zijn kennis wil delen met anderen staat buiten kijf. Echter wil hij ook nieuwe kennis opdoen en met supply chain professionals sparren over het vakgebied. Dit doet hij door zelfstandig beurzen te bezoeken,  seminars bij te wonen en een actieve houding te hebben tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten bij de High Tech Campus of door zijn lidmaatschap bij verschillende logistieke verenigingen.

Mike is een projectspecialist waar je goed mee samen kunt werken en die positief kritisch is. Daarom zijn wij blij met Mike en kijken we uit om in de toekomst nog veel projecten samen te gaan uitvoeren!

Vind je dat Mike REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Mike Brekelmans

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.