Zoek Alle vacatures

Mijke Hoogakker genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF vthREEF VTH heeft Mijke Hoogakker genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Mijke aan u voor:

Naam: Mijke Hoogakker
Huidige project: Projectleider bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant
In dienst bij REEF sinds: juli 2016

Mijke Hoogakker

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Mijke Hoogakker namens REEF VTH is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Mijke Hoogakker is een specialist op het gebied van milieuprojecten bij overheden. Zij heeft als specialisatie de agrarische sector. Na het afronden van de opleiding milieutoezicht en de opleiding HBO milieukunde en planologie heeft Mijke diverse functies op het gebied van milieu bekleed bij gemeenten en Omgevingsdiensten. In de afgelopen tweeënhalf jaar heeft zij zich ontwikkeld van vergunningverlener, wabo-coördinator tot projectleider. Inmiddels leidt ze verschillende projecten binnen Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Haar streven in haar werk is om een goede balans te creëren tussen een gezonde en fijne leefomgeving en mogelijkheden voor bedrijven om te kunnen ondernemen. Mijke heeft hierbij veel aandacht voor kwaliteit- en procesverbetering. 

Mijke heeft zich de afgelopen jaren, naast haar commitment richting de opdrachtgever, ook met hart en ziel ingezet voor REEF. Ze is een echte ambassadeur voor de organisatie. Zij deelt graag haar kennis met anderen. Voor de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten is ze zowel initiatiefneemster als spreker geweest. Ze is ook actief op het gebied van het geven van lezingen en trainingen zoals de basiscursus milieu voor bouw- en RO-specialisten. 

Vind je dat Mijke REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? 

Stem op Mijke

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.