Zoek Alle vacatures

Marieke van Herk genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2017

De 'REEF-projectspecialist van 2017' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF rechtDe divise recht heeft Marieke van Herk genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Marieke aan u voor:

Naam: Marieke van Herk
Huidig project: Zwangerschapsverlof
In dienst bij REEF sinds: november 2014

REEF-projectspecialist Marieke van Herk

De divisie recht heeft Marieke van Herk genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van 2017. Marieke wordt gewaardeerd om haar proactiviteit, betrokkenheid, sterk commerciële vaardigheden en haar doorvertaling van externe kansen en ontwikkelingen naar mogelijkheden voor de dienstverlening van REEF. Ze is vakvolwassen, heeft een goed gevoel voor verhoudingen en is sterk klantgericht. Deze eigenschappen passen heel goed in de uitvoering van haar functie als Wmo-consulent. Marieke heeft onder andere projecten gedaan als:

  • Klantadviseur Zorg bij Gemeente Geldrop-Mierlo
  • Wmo-consulent bij Gemeente Best
  • Wmo-consulent bij Samenwerking Kempen Gemeenten
  • Wmo-consulent Gemeente Nederweert

Marieke heeft een brede scope, kijkt sociaal domein breed en stemt casuïstiek van nature integraal af met betrokken disciplines, intern en extern. Ze past heel goed bij onze projectmatige en resultaatgerichte manier van werken en conformeert zich gemakkelijk aan nieuwe werkwijzen en beleidsregels.

Marieke is een projectspecialist waar wij vanuit de divisie recht erg trots op zijn. Wij hopen daarom ook nog lang samen te mogen werken met Marieke!

Vind je dat Marieke REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? Je kunt stemmen van vrijdag 29 december 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.