Zoek Alle vacatures

Marianne Willard genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2018

De 'REEF-projectspecialist van 2018' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF rechtTeam sociaal en juridisch heeft Marianne Willard genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Marianne aan u voor:

Naam: Marianne Willard
Huidig project: Senior procesregisseur / Kwaliteitscoach, Team WIJZ bij Gemeente Waalwijk
In dienst bij REEF sinds: januari 2018

Marianne Willard

Bij REEF word je niet voor niets genomineerd voor projectspecialist van het jaar. Hiervoor dien je de kernwaarden van REEF te bezitten en te fungeren als ambassadeur voor REEF. Dit is dan ook de reden dat Marianne Willard namens REEF sociaal en juridisch is genomineerd als projectspecialist van het jaar.

Marianne is een deskundig professional binnen het gemeentelijk sociaal domein. Haar ervaring in de uitvoering van en regievoering op de Wmo en jeugdwet heeft zij bij diverse gemeenten opgedaan.

Marianne is specifiek bedreven in multi-problem casuïstiek. Zij draagt zorg voor een juiste inzet van begeleiding, ondersteuning en voorzieningen. Marianne is een goede verbinder en houdt de regie. Door haar ervaring weet ze precies wanneer ze op moet schalen en welke maatregelen noodzakelijk zijn voor de cliënten. Ze is stressbestendig en werkt pragmatisch binnen gestelde kaders, als wet- en regelgeving en beleid. In haar werk stelt ze hoge eisen aan zichzelf en het werk van anderen, ze streeft hierbij voortdurend verbetering na. Bijzonder aan Marianne is haar klantgerichtheid en vermogen tot samenwerken.

De kennis die Marianne als senior consulent heeft opgedaan deelt zij binnen haar omgeving en daar buiten; ook als opleider en spreker. Naast de inzet voor haar opdrachtgever is Marianne van grote toegevoegde waarde binnen het REEF team sociaal en juridisch. Zo deelt zij haar kennis bij (de organisatie van) REEF-trainingen. Marianne denkt mee met REEF en neemt hierin initiatief. Naast haar reguliere opdracht verzorgt zij kwaliteitstoetsen en pakt zij beleidsondersteunende taken op.

Marianne is een enthousiaste, hardwerkende en betrokken REEF-projectspecialist en een ware ambassadeur. Behulpzaam, collegiaal en een geboren coach waar collega’s erg graag mee samenwerken!

Vind je dat Marianne REEF-projectspecialist van het jaar moet worden?

Stem op Marianne Willard

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 24 januari.


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.