Zoek Alle vacatures

Kim de Veer genomineerd voor projectspecialist van het jaar 2017

De 'REEF-projectspecialist van 2017' is een projectspecialist die bijzonder is opgevallen het afgelopen jaar, door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF.

REEF personeel en organisatieDe divisie personeel en organisatie heeft Kim de Veer genomineerd om verkozen te worden tot REEF-projectspecialist van het jaar.

Graag stellen we Kim aan u voor:

Naam: Kim de Veer
Huidige project: Recruitment bij Gemeente Helmond
In dienst sinds: juni 2015 

REEF-projectspecialist Kim de VeerKim is een proactieve en communicatief vaardige recruiter. Zij heeft ruime ervaring opgedaan op het gebied van recruitment aan de bureauzijde en is verantwoordelijk geweest voor het volledige recruitmentproces van A tot Z voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Van het in overleg bepalen van een passende wervingsstrategie tot aan het werven en selecteren van talenten. Zij is een doener die zich relevante informatie snel eigen maakt en goed schakelt tussen ad-hoc werkzaamheden. Wat haar onderscheid is haar proactieve manier van handelen naar de stakeholders en haar creatieve manier van werven en het gebruik van haar netwerk. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat ze “kort op de bal zit” en dat ze in contact blijft met alle betrokken partijen over de voortgang van de procedure. Bij REEF heeft Kim ervaring opgedaan met het beoordelen en voorselecteren van kandidaten voor de zeven divisies.

Vanuit de opdrachtgevers heeft REEF zeer positieve feedback mogen ontvangen over haar toegevoegde waarde en resultaten. Projecten die Kim in het verleden gedaan heeft:

  • Recruiter bij Agile1
  • Recruiter bij Stichting ORO
  • Recruiter bij Stichting Elisabeth

Kim wordt omschreven als proactief, zelfstandig, initiatiefrijk, goede samenwerkingspartner, zelfstarter, gepassioneerd door het vak recruitment, inlevingsvermogen en communicatief vaardig. Kim is snel met nieuwe systemen en weet goed processen te analyseren en te managen.

Vind je dat Kim REEF-projectspecialist van het jaar moet worden? Je kunt stemmen van vrijdag 29 december 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsborrel op donderdag 18 januari.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.